Kuinka ratkaista ja estää Pachislo-kolikkopelien kolikkotukoksia

By | 6 toukokuun, 2022

Pachislon kolikkotukosten ehkäisy ja ratkaisut

Neliönmuotoinen muovinen ruskea tai musta kolikkomekanismi

1. Sammuta kone.

2. Irrota alempi kolikkosuojus. Joissakin tapauksissa nelikulmaisissa ruskeissa kolikkomekanismeissa on saranoidut kolikkosuojat – laske vain kolikkosuoja alas. Mustissa versioissa on irrotettavat kolikkosuojat. Paina vasemmalla ja oikealla irrottaaksesi.

3. Kolikkopolku on peitetty jousikuormitetulla alueella. Katso tarkkaan ja näet helposti kuvassa jousen. Vedä jousikuormitettu alue ylös – se itse asiassa liikkuu ylös ja oikeaan yläkulmaan.

4. Tyhjennä kolikko sormella.

Jos kolikko on juuttunut koneen etuosassa olevaan akseptoriin ja näet sen, yritä vetää ulos etuosasta. Jos se on sijoitettu paikkaan, jossa et näe sitä tai et voi poistaa sitä, vedä jousikuormitteinen alue auki ja laita toinen merkki ja työnnä sitä YLÖS työntämään kolikko irti ja vedä se ylös etuosan läpi. Kytke kone takaisin päälle ja nollaa tarvittaessa.

Pidemmät metalliversiot toimivat samalla tavalla ja niissä on myös jousikuormitettu etuosa.

Kolikkotukosten estäminen

Useimmat kolikkotukokset eivät johdu koneen ongelmista vaan rahakkeista ja lialta.

Melkein kaikki Pachislot hyväksyvät vain 0,984 tuuman rahakkeita. Vaikka rahakkeet saattavat näyttää samankokoisilta, pieni pituus- tai leveysvaihtelu saattaa riittää aiheuttamaan kolikon tukoksia.

Kolikkomekanismit voivat likaantua ERITTÄIN ajan myötä. Tämä sai rahakkeet liikkumaan hyvin hitaasti kolikkoradalla ja juuttumaan kolikkomekanismiin tai kolikkokouruun eivätkä koskaan putoa suppiloon. Noudata näitä ohjeita estääksesi tulevat kolikkotukokset:

1. Tarkista, onko magneettisia tokeneita

Ennen kuin käytät rahakkeita koneessasi, vedä niiden päälle magneetti ja poista kaikki magneettiset rahakkeet. Useat koneet potkivat ulos tai tukkivat magneettisia rahakkeita ja lähettävät sitten virhekoodin.

2. Tarkista Tokenin koot

Useimmat Pashiclot hyväksyvät vain .984 ”tunnuksia. Kaikki tunnukset voivat näyttää samankokoisilta, mutta koneesi voi olla valikoiva. Kaikki muu kuin .984” juuttuu. Aseta rahakkeet pieniin pinoihin ja katso, ovatko ne hieman suurempia tai paksumpia kuin muut ja poista ne.

3. Puhdista rahakkeet

Käytä Kaboom-puhdistusainetta. Sekoita hieman kuumaan veteen. Pudota rahakkeet sisään ja sekoita niitä muutaman minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa ne ennen käyttöä. Jos käytät konettasi usein, tee tämä noin kuuden kuukauden välein estääksesi lian kerääntymisen kolikkomekanismiin, kolikkopolkuun ja suppiloon.

4. Puhdista mekanismi

Mekanismin irrottaminen on yksinkertaista. Irrota ja irrota se ja puhdista se hyvin kostealla pyyhkeellä nostaen jousikuormitteista aluetta ja puhdistamalla myös siellä. Jos metallirata ruostuu, käytä terävää veistä, ruuvimeisseliä tai eksaktiveistä poistamaan mahdollisimman paljon ruostetta ja puhdista ruoste pyyhkeellä. Kun olet valmis, anna polulle ERITTÄIN PIENI suihke silikonisuihketta pyyhkimällä pois ylimääräinen.

5. Puhdista kolikon kouru ja kolikon vastaanottaja

Kun kolikkomekanismi on poissa, puhdista ulkopuolinen kolikon vastaanottaja, jossa kolikot tulevat koneeseen. Jos sinulla on kosteuspyyhkeitä, yritä työntää kosteuspyyhkettä ohuella veitsellä varovasti kolikon vastaanottajaan koneen ulkopuolelta ja puhdistaa sisäpuoli vetämällä se ulos toiselta puolelta. Kun olet tyytyväinen, suihkuta yksi suihke silikonisuihketta kolikon vastaanottajaan ja pyyhi pois ylimääräinen silikoni.

Puhdista myös kolikon kouru (tämä tuo rahakkeet kolikkomekanismista suppiloon) ja kaikki mitä voit saavuttaa suppilossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.