Kuinka tehdä oma kolikkokääre

By | 12 toukokuun, 2022

Irtonainen vaihtoraha suurissa määrissä on sinulle ärsyttävää. Se tulee olemaan sinulle vaikeampaa. Lisäksi useimmat yhdysvaltalaiset pankit eivät ota vastaan ​​rullattuja kolikoita. Siksi sinun on parempi rullata se ensin. Voit aloittaa ongelmasi ratkaisemisen ostamalla paljon paperirullia.

Jotta rullat hyväksyisivät pankin, sinun on varmistettava, että kotitekoisissa rullissasi on oikea määrä kolikoita. Koska useimmat tietyn arvon kolikot ovat kooltaan ja halkaisijaltaan, kaikkien rullien tulee olla samanpainoisia ja tietysti saman pituisia.

Yleensä rullat neljänneksille ovat 10 dollarin arvoisia 40 neljänneksellä. Nikkelirullan kokonaisarvo on 2 dollaria ja 40 nikkeliä. Penniä ja penniä vastaan ​​rulla sisältää 50 kolikkoa, joiden arvo on 5 dollaria. Voit kirjoittaa rullan arvon jokaisen pinon päälle, jotta pankki voi helposti laskea sen.

Saadaksesi kääreet, löydät ne verkkomarkkinoiden kautta. On monia sivustoja, jotka tarjoavat sinulle paljon tulostettavia kolikkokääreitä. Voit tulostaa ne helposti omalle tukevalle paperillesi. Voit käyttää paperia, joka on lähes sama kuin kirjekuorissa tai paperipusseissa. Leikkaa viivat paperin osoittamalla tavalla ja rullaa molemmat puolet ja teippaa ne sitten yhteen. Purista pohja estääksesi kolikoiden putoamisen läpi. Kun täytät rullaa kolikoilla, laske ne, jotta saat oikean arvon.

Verkkokaupan sijaan voit hankkia kolikkopaperikääreen myös paperivarastosta. Löytyy käytettyjä paperikasseja. Sillä on samanlainen standardi kolikkorullien kanssa. Siitä tulee loistava korvike. Vaakana voit käyttää yhtä tulostettavista neljännesrullista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.