Kultametallirahojen tyypit

By | 26 toukokuun, 2022

Kulta on kasvanut tunnustetuksi yhdeksi älykkääksi tapaksi suojautua sijoitusmaailman epävarmuuksilta. Ihmiset ovat oppineet tunnustamaan sen tosiasian, että kultakolikot eivät ole yhtä vaarallisia kuin osakkeet, joukkovelkakirjat ja paperiraha. Siksi kultasijoituksista on tullut uusi raivo kaikkialla maailmassa – ihmiset vaativat turvaamaan kaiken, mitä heillä on olennainen kullalla.

Kun otetaan huomioon myös kullalla tehtävissä olevien sijoitusvaihtoehtojen määrä, sinulle parhaiten sopivan valitseminen ei ole vaikeaa. Kultakolikot, kuten LA:n kultakolikot, kultaharkot, kultaiset IRA:t ja kultaiset IRA:t, ovat saatavilla kaikille kultaryhmistä kiinnostuneille. Nuo kultasijoitukset ovat osoittautuneet ihanteellisiksi toimenpiteiksi, joita ihminen voi käyttää, jotta tulevaisuus olisi turvallinen. Kultaharkot ovat kuitenkin erityinen kultatuotteiden joukko. Ei tarkoitettu julkiseen liikkeeseen, vaan ne on erityisesti suunniteltu avaamaan suhde henkilön ja hyvän kultasijoituksen välillä.

Kultametallirahat ovat jalometallikullasta valmistettuja kolikoita. Eri maissa ympäri maailmaa on myös omat kultaharkot. Australialla on Lunar Series I ja Gold Nugget, ja sillä oli Lunar Series II. Itävallalla on Philharmoniker-jalkametallirahoja. Kanadalla on kultainen vaahteranlehti. Kiina omistaa Gold Pandan. 20 frangin Napoleon oli läsnä Ranskassa. Israelilla oli Daavidin torni. Malesia vaatii Kihang Emasia. Meksiko lyöi Centenarion ja Onzan. Puola valmisti Orzel bielikin. Venäjä loi George the Victorious -sarjan. Etelä-Afrikassa on Krugerrand. Sveitsi meni Vrenelien kanssa. Ja Iso-Britannia lyötiin Suvereign ja Britannia.

Yhdysvalloissa on kolmenlaisia ​​kultaharkkoja. Ja nämä amerikkalaiset kultakolikot ovat:

Kultainen amerikkalainen kotka. American Eagle -kultakolikot laskettiin liikkeeseen ensimmäisen kerran viime vuonna 1986. Niiden toisella puolella on Lady Liberty hiukset alaspäin ja askeleensa määrätietoinen. Toisella puolella on American Bald Eagles -pesä, joka edustaa Yhdysvaltain voimaa ja turvallisuutta. Nämä kolikot ovat Yhdysvaltain lakien suojaamia, ja ne ovat edelleen liikkeessä. Ne ovat myös helposti vaihdettavissa käteiseksi, ja niiden hinta riippuu kullan nykyisestä spot-hinnasta. Siten niiden arvo muuttuu päivittäin.

Amerikkalainen Buffalo. Nämä kultakolikot on suunnitellut James Earle Fraserin Indian Head -nikkelin mukaan. Niissä on toisella puolella intiaanipäällikkö (jonka Fraser sanoi olevan kuvioitu kolmen hänelle poseeraneen intiaanipäällikön piirteiden mukaan) ja toisella puolella biisoni tai puhveli. Näitä kolikoita tarjottiin ihmisille ensimmäisen kerran vuonna 2006. Tällaisia ​​kultakolikoita ostavat ihmiset huomaavat heti tehneensä hyvän oston, koska nämä kolikot ovat puhdasta 24 karaatin kultaa. Ja ne ovat myös keräilijöiden, sijoittajien ja harrastajien erittäin haluttuja.

American Double Eagle. Suunnittelija St. Gaudenin, näitä kolikoita pidetään maailman tärkeimpänä kultakolikona. Niissä on Lady Liberty, jonka etupuolella on oliivioksa ja soihtu (symboloivat rauhaa ja viisautta) sekä kalju kotka, joka on lähdössä lentoon, mottona ”In God We Trust”. Yhdysvaltain hallitus takavarikoi nämä kolikot, kun finanssikriisi oli pahimmillaan, ja muutamat yksityisomistuksessa olevat kolikot takavarikoitiin edelleen. Nykyään ei ole enää American Double Eagle -kolikoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.