Lightning Network -kehittäjä

By | 15 tammikuun, 2022

Lightning-verkko on kerros, joka on bitcoinin päällä. Tämä on uusin keksintö, jota bitcoin-yhteisö jakelee. Tätä tasoa voidaan käyttää maksuprotokollana. Tämän tekee mahdolliseksi kyky kantaa arvoaan ihmisten kautta. On selvää, että bitcoin on sekä kuljetus- että sovelluskerros.

Monet ovat ylistäneet Lightning-verkkoa, koska se pystyy käsittelemään bitcoinin skaalautuvuutta. Tämä saavutetaan sallimalla tapahtumat osallistuvien solmujen välillä. Huoli ilmaistui myös kryptovaluuttojen käytön luettavuuden ja tärkeydestä. Väitetään, että koulutus varmistaa pitkälti sen, että kryptomaailmassa mukana olevat ovat hyvin perillä sen toiminnasta. Tältä pohjalta COINBASE on alusta, joka rekrytoi ja kouluttaa kauppiaita ja kuluttajia käyttämään kryptovaluuttoja. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle tietoa rekrytoinnista Lightning-verkkoon, kerros bitcoinin päälle.

Coinbase-toimintaan kuuluu kryptovaluuttojen myynti ja osto. Ne tarjoavat myös turvallisen säilytyksen. Koska Lightning-verkko on uusi ominaisuus kryptomaailmassa, on tärkeää, että kaikki sidosryhmät ovat hyvin tietoisia sen toiminnasta. Verkossa on peer-to-peer-järjestelmä, joka pystyy suorittamaan mikromaksuja. Pohjimmiltaan peer-to-peer-järjestelmä toimii digitaalisen kryptovaluutan kanssa kanavaverkoston kautta, jolloin varoja ei jää kolmansien osapuolten haltuun. Tärkeää on myös huomioida, että Lightning-verkko rakentuu enimmäkseen maksukanaville. Se oli bitcoinin perustajalta Satoshi Nakamotolta lainattu idea.

Miten verkko toimii

Verkko toimii sallimalla kahden ihmisen sijoittaa bitcoineja osoitteeseen, jossa on useita allekirjoituksia. Tämän jälkeen osapuolet allekirjoittavat sopimukset. Näillä tapahtumilla on mahdollisuus muuttaa kunkin osapuolen lunastamien bitcoinien määrää. Kummallakin osapuolella on kuitenkin mahdollisuus sulkea maksukanava milloin tahansa. Viimeisin allekirjoitettu tapahtuma, joka sisältää molempien osapuolten viimeisimmät saldot, lähetetään ja lisätään bitcoin-lohkoketjuun. Bitcoin Block Chain on jatkuvasti kasvava luettelo tietueista, jotka on linkitetty ja suojattu kryptografialla. Tätä luetteloa kutsutaan lohkoiksi. On myös huomioitava, että lohkoketju on avoin hajautettu rekisteri, jota voidaan käyttää kahden osapuolen välisten tapahtumien tallentamiseen tarkistettavalla ja jatkuvasti.

Lightning-verkkokehittäjä antaa käyttäjille mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa suoraan ilman lähetystä. Ilmeisesti toiminnot ovat melko salaisia, koska niitä ei lähetetä. Monet uskovat, että tämä menetelmä säästää transaktioihin käytettyä aikaa. Samalla menetelmää lannoitettiin lohkoketjukustannusten välttämiseksi.

Liiketoiminnan tämänhetkisten trendien kehittyessä käy selväksi, että yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita kryptovaluutoista. Tämä on epäilemättä kohtuullinen trendi, koska kolikoiden arvon arvioidaan olevan nousussa. Todellinen ja vankka tieto valuutoista olisi erittäin hyödyllistä, jos ne hankittaisiin ennen jo kryptomaailmassa olevien joukkoon liittymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.