Meistä

Technology Research on johtamistutkimuksen konsulttiyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen markkinointitutkimusta ja konsultointiratkaisuja maailmanlaajuisesti, kattaen useita toimialoja.

Teknologiatutkimuksen ydinarvoja ovat arvo, rehellisyys ja ymmärrys. Dynaamisten asiantuntijoiden johtamana Research Technology tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia markkinoinnin tutkimus-ja konsultointipalveluja, jotka auttavat heitä löytämään uusia markkinamahdollisuuksia, kasvumoottoreita ja innovatiivisia tapoja kaapata markkinaosuutta. Tämän seurauksena teknologia-asiakas johtaa eikä seuraa markkinoiden kehitystä. Legacyyn liittymätön techskyn huippututkimusmalli hyödyntää vuosien tutkimuskokemustaan ja teknologian laajennettua käyttöä innovaatioiden moottoreina ainutlaatuisen tutkimusarvon tuottamiseksi. Perinteisen markkinatutkimuksen vaihtoehtona esitetyt teknologiatutkimusraportit eivät ainoastaan tarjoa tietoa ja tietoa, vaan myös korostavat ideoita asiakkailleen kätevämmässä ja vuorovaikutteisemmassa muodossa.

Tutkimusteknologian tavoitteena on auttaa asiakkaita ympäri maailmaa vastaamaan heidän ainutlaatuisiin markkinatutkimustarpeisiinsa tarjoamalla heille kattavia lisäarvoratkaisuja ja ammattimaisia markkina-analyysipalveluja. Teknisellä tutkimuksella on alan parhaat analyytikot ja konsultit, jotka neuvovat ja auttavat asiakkaita täyttämään markkinatutkimuksen ja täyden palvelun tarpeet.

Johtavat organisaatiot käyttävät teknologiatutkimusta strategisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen ja tietoon perustuvien liiketoimintapäätösten tekemiseen.

Missio ja visio

 Korkealaatuisten markkinoinnin tutkimus-ja konsultointipalvelujen tarjoaminen vaikeasti saavutettavilla kohdemarkkinoilla ja luotettavimmaksi kumppaniksi tieteelliseen tutkimukseen perustuvien konsultointipalvelujen tarjoamisessa

Laadun etiikka

* Laatu-Varmista vain laatu kaikessa mitä teemme

* Rehellisyys-aseta korkeimmat rehellisyys, että asiakkaat arvostavat

* Yksityisyys-turvallisuuden ja tietojen noudattamisen lisääminen alan korkeimmalle tasolle