Menestys ja epäonnistuminen – kolikon molemmat puolet

By | 13 joulukuun, 2021

Jokainen meistä haluaa elää täyteläisempää ja onnellisempaa elämää. Useimmiten luemme monia artikkeleita, kirjoja ja lainauksia, jotka selittävät menestymisen reseptin. Vaikka niiden sisältämät sanat ovat niin motivoivia useimmissa tapauksissa, niillä ei ole mitään vaikutusta elämäämme. Lisäksi miksi näin? Vastaus tähän kysymykseen on toinen kysymys. Kyllä, tarkkailemmeko todella sanojen syvyyttä? Ei, me vain skannaamme uusia sanoja, jotka vaativat menestystä.

Eräs tapaamani lainaus sanoo: ”Jos todella haluat menestyä elämässä, muodosta tapana tehdä asioita, joista epäonnistumiset eivät halua.” emme voi tuomita ketään vain katsomalla häntä. Kuitenkin joka päivä kohtaamme elämässämme kolmenlaisia ​​ihmisiä. Se, joka on tyytyväinen ja kuuluisa, toinen, joka on tyytymätön ja riistetty, ja kolmas, joka yrittää tehdä jotain uutta joka päivä, ei saavuta sitä päivän loppuun mennessä ja yrittää sitten uudelleen toisella tavalla. Miten arvioisit nämä kolme ihmistyyppiä? Sallikaa minun ajatella, että ensimmäinen on menestynyt henkilö ja kaksi muuta ovat epäonnistuneita. Tässä teemme suuren virheen.

  • Ihmiset, jotka säästävät omaisuuttaan peläten menettävänsä sen ja osoittavat olevansa täysin tyytyväisiä ja nauttivat elämästä, epäonnistuvat.
  • Lisäksi ihmiset, jotka näkevät menneisyyden, joilla on tekosyitä ja toiveita, mutta joilla ei ole rohkeutta toteuttaa sitä, ovat epäonnistuneita.

Täältä löydämme vastauksen yllä olevaan lainaukseen. Ainoa asia, jota epäonnistujat eivät halua tehdä, on YRITÄ. Koettelemukset pelaavat kolikon, elämän kolikkoa. Koettelemukset voivat olla tragediaa tai voittoja, mutta yksi hyvä asia, jonka voit vakuuttaa heille, on, että opit siitä jotain, jos se toimii, ole onnellinen ja jatka kokemuksesi kanssa, koska voitot eivät tule ilman vaivaa. ja jos se ei estä sinua toistamasta samaa virhettä, yritä analysoida, missä olet menossa pieleen.

Useimmat menestyneet ihmiset eivät ole koskaan etsineet menestystä, itse asiassa he ovat kiireisimpiä ihmisiä ympärillämme, koska he vain tekivät asioita, joista he halusivat tehdä ja uskoivat voivansa tehdä, ja tehdessään tämän, he tekivät monia virheitä ja kohtasivat. monia epäonnistumisia. Ainoa asia, mitä he tekivät muilta, oli kuitenkin se, että he yrittivät oppia virheistään ja välttää niiden toistamista. Tämä on menestyvän ihmisen paras ominaisuus.

Jos haluat menestyä, sinun on opittava kääntämään negatiiviset asiat positiivisiksi.

  • Epäonnistumisesi ovat tilaisuus aloittaa alusta. Voit löytää monia esteitä, jotka pidättelevät sinua ja tuottavat sinulle pettymyksen, mutta sinun on voitettava ne ja mentävä eteenpäin.
  • Sinun on keskityttävä siihen, mitä haluat, eikä päinvastoin. Epäonnistumiset ovat vain tapahtumia, eivätkä koskaan ihminen, ennen kuin hän luovuttaa tai luovuttaa, sinun on säilytettävä tavoitteesi, kunnes olet tyytyväinen tekemään työsi hyvin ja saavuttamaan lopullisen tavoitteesi.

PÄÄTELMÄ:

Usko potentiaaliisi, yritä tehdä asiat toisella tavalla, älä pelkää tehdä virheitä, lisää epäonnistumisten määrää, opi niistä ja jatka eteenpäin, sillä menestys ja epäonnistuminen ovat saman kolikon kaksi puolta. Muista aina: Jokainen menestystarina on myös tarina suurista epäonnistumisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.