Miksi ei koskaan tule toista bitcoinia

By | 12 tammikuun, 2022

No, se on ollut hullu 10 vuotta bitcoinille. Itse asiassa yli 10 vuotta on kulunut siitä, kun Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin ensimmäisen kerran. Olivatpa he keitä tahansa, heillä oli syvällinen vaikutus maailmaan. He epäilemättä ennustivat sen, joten he päättivät kadota.

Joten yli kymmenen vuotta myöhemmin Bitcoin on edelleen elossa ja vahvempi kuin koskaan. Tuhansia muita kryptovaluuttoja on syntynyt sen jälkeen, kun kaikki yrittivät jäljitellä Crypto-kuningasta. Kaikki ovat epäonnistuneet ja epäonnistuvat. Bitcoin on ainoa lajike. Jotain mitä on mahdoton toistaa. Jos et tiedä miksi, anna minun selittää.

Jos et tiedä mikä Bitcoin on, annan sinulle muutaman lyhyen avainkohdan:

  • Bitcoin on online-kryptovaluutta

  • Sen enimmäistarjonta on 21 miljoonaa

  • Sitä ei voi väärentää

  • Kaikki kolikot eivät ole vielä liikkeessä

  • Se on täysin hajautettu, eikä kukaan hallitse sitä

  • Sitä ei voi sensuroida

  • Tämä on Peer to Peer Money

  • Kuka tahansa voi käyttää sitä

  • Bitcoinilla on kiinteä tarjous, joka laskee 4 vuoden välein

Mikä erottaa bitcoinin?

Joten miten Bitcoin eroaa kaikista tuhansista muista kolikoista, jotka on keksitty sen jälkeen?

Kun bitcoin keksittiin ensimmäisen kerran, se alkoi levitä hitaasti pienen ryhmän keskuudessa. Se kasvoi orgaanisesti. Kun ihmiset alkoivat nähdä bitcoinin edut ja kuinka hinta nousisi sen kiinteän tarjouksen ansiosta, se alkoi kasvaa nopeammin.

Bitcoin-lohkoketju on nyt jaettu sadoille tuhansille tietokoneille ympäri maailmaa. Tämä on levinnyt minkään hallituksen hallinnan ulkopuolelle. Sen luoja on kadonnut ja nyt se toimii itsenäisesti.

Kehittäjät voivat päivittää ja parantaa Bitcoin-verkkoa, mutta tämä on tehtävä Bitcoin-verkon yli. Kukaan ei voi hallita Bitcoinia. Tämä tekee Bitcoinista ainutlaatuisen ja mahdotonta kopioida.

Tuhansia muita kryptovaluuttoja on nyt saatavilla, mutta esimerkkinä Bitcoinin erosta käytän Ethereumia esimerkkinä. Se on yksi suurimmista vaihtoehtoisista kolikoista tällä hetkellä, ja se on ollut olemassa siitä lähtien, kun Vitalik Buterin keksi sen vuonna 2015.

Vitalik hallitsee Ethereumin lohkoketjua ja sillä on pohjimmiltaan viimeinen sana kaikissa Ethereumin tapahtumissa.

Sensuuri ja hallituksen väliintulo

Tässä esimerkissä oletetaan, että Iran lähettää miljardeja dollareita Pohjois-Korealle rahoittamaan uutta ydinaseohjelmaansa. Tilanne ei ole kovin hyvä, mutta sen pitäisi näyttää sinulle, kuinka rahasi ovat turvallisempia bitcoineissa!

Joka tapauksessa .. ensimmäinen esimerkki. Iran käyttää tavallista pankkijärjestelmää ja siirtää rahat Pohjois-Koreaan dollareina. Yhdysvaltain hallitus sanoo, odota, meidän täytyy jäädyttää nämä liiketoimet ja takavarikoida rahat… Helppoa. He tekevät sen heti ja ongelma on ohi.

Toinen esimerkki. Sama toistuu, mutta tällä kertaa Iran käyttää Ethereum-lohkoketjua rahan lähettämiseen Pohjois-Koreaan. Yhdysvaltain hallitus seuraa, mitä tapahtuu. Puhelu.

”Tuo Vitalik Buterin NYT”

Yhdysvaltain hallitus ”painostaa” Vitalikia, ja he pakottavat hänet peruuttamaan lohkoketjua ja peruuttamaan Iranin liiketoimet. (Ethereum-lohkoketju oli itse asiassa palautus aiemmin, kun hakkeri varasti huomattavan määrän varoja).

Ongelma on ratkaistu. Valitettavasti Ethererumin uskottavuus tahrautuu sen arvon mukana.

Ethereum on vain esimerkki, mutta se on totta kaikille muille kryptovaluutoille.

Bitcoinia ei voi pysäyttää

Eli sama toistuu. Tällä kertaa Iran käyttää bitcoinia maksuvälineenä. Yhdysvaltain hallitus näkee tämän eikä voi estää sitä.

Ei kenellekään soittaa. Ei ole ketään, jota painostaa. Bitcoin on sensuroimaton.

Jokainen toinen kryptovaluutta on jonkun tai jonkun yrityksen luoma ja se tulee aina olemaan epäonnistumisen kohta. Ne ovat edelleen keskitettyjä.

Toinen esimerkki olisi, jos Vitalikin perhe otettiin panttivangiksi. Bitcoinilla ei ole mitään tästä ja se on siksi planeetan turvallisin sijoitus.

Opi käyttämään Bitcoinia

Jokaisen pitäisi omistaa bitcoineja. Mutta tämä ei ole vaaratonta. Jos olet uusi Bitcoinin käyttäjä, sinun tulee oppia mahdollisimman paljon ennen rahan sijoittamista. Bitcoinien omistaminen on iso vastuu. Opi käyttämään Bitcoinia turvallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.