Miksi Nano Price on Kuussa?

By | 28 joulukuun, 2021

Paras krypto-IoT-yhteistyö

Nano-keskus ilmoitti asiasta eilen. Yhtiö vahvisti Nano IoT -laturin julkaisun, ja se edustaa lupaavinta tuloa IoT-alalle. IoT-laturin ja siihen liitetyn laitteen sanotaan toimivan paikallisessa valuutassa Nano.

Tähän mennessä julkaistu laturi on edelleen prototyyppi ja tähän mennessä löydetyt ominaisuudet laturin isännistä ovat:

  • Vaatii vain käyttäjän skannaamaan QR-koodin tapahtumia varten

  • QR-koodi käynnistää mikrotasolla hallitun tapahtumaprosessin; siksi muutoksesta ei tarvitse huolehtia

  • Toistaiseksi se on yhteensopiva vain NANO-lompakoiden kanssa

Tämä Nano Centerin ilmoitus on merkittävä virstanpylväs sekä yritykselle että yhteisölle, koska kun laturi on testattu onnistuneesti ja tuodaan markkinoille, on monia todellisia käyttötapauksia, joista voidaan huolehtia. Tietenkin, jotta tämä voidaan tehdä tosielämän käyttötapauksissa, on olemassa monia mahdollisia käyttötapoja ja useita iteraatioita, jotka on tapahduttava etukäteen.

Nano-oksat ulkopuolella

Nano ei ole valuutta ja ensimmäinen IoT-avaruuteen siirtynyt kryptovaluuttayhtiö, se on itse asiassa kolmas tai neljäs. IOTA:n ja joidenkin muiden valuuttojen jälkeen, jotka ovat myös tällä hetkellä avaruudessa. Kolikon ympärillä oleva jännitys ja odotus johtuu kuitenkin siitä, että ennen tälle matkalle lähtöä yritys teki markkinatutkimuksensa erittäin mielenkiintoisella tavalla.

Nano-yritys käytti YouTube-kanavaansa aloittaakseen yhteydenpidon yhteisönsä kanssa, ja sen kautta saama palaute oli yritykselle korvaamatonta. Yhteisön vastaus YouTube-kanavaan ja sen sisältöön ennusti yritykselle erittäin selvästi, mitä heiltä odotettiin ja mitä heidän piti tehdä.

Tällä yrityksellä, joka pyrkii monipuolistamaan liiketoimintaansa, on tämän tuotteen avulla potentiaalia tulla globaaliksi brändiksi IoT-alalla. Jopa yrityksen NANO-valuutta on alkanut listautua moniin, moniin pörssiin. Tämä on erittäin suuri syy valuutan laajalle käyttöönotolle ja markkinahinnan nousulle.

Hinnan nousu, enemmän odotettavissa

Kuluneen viikon aikana Nanon hinta on noussut arvoltaan yli 90 %. Ja 250 % lisäys viimeisen kahden viikon aikana. Hinta kaksi viikkoa sitten oli 1,52 USD. Hinnan/arvon nousu johtuu useista syistä. Niiden joukossa on se, että NANO-yritysvaluutta on listattu ja monien pörssien ja alustojen hyväksymä vaihdettavana kryptovaluuttana.

Muut kaksi syytä ovat varsin intuitiivisia tästä artikkelista, sillä yritys on laajentunut IoT-viidakkoon lataustuotteellaan ja sillä, että heidän ensimmäinen verkon stressitesti palasi parhaiden värien tuloksiin. On erittäin tärkeää, että jokaisella kryptoyrityksellä on yhteisön tuki, ja on turvallista sanoa, että NANO tekee tämän. Kolikon tämänhetkinen hinta on kirjoitushetkellä 3,12 USD.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.