Miksi pankit kielsivät kryptovaluuttojen ostot luottokorteillaan?

By | 18 toukokuun, 2022

Pankkien aalto, joka on kieltänyt kryptovaluuttojen ostamisen luottokorteillaan, kasvaa, kun Wells Fargo on nyt mukana tämäntyyppisten kieltojen kanssa. Useat muut pankit, kuten Chase, Bank of America, Citigroup ja muut, ovat myös osa tätä uutta suuntausta, joka rajoittaa kryptojen ostamista.

Pankkikortteja voi ilmeisesti edelleen käyttää krypton ostamiseen (tarkista pankistasi varmistaaksesi heidän käytännöt), mutta luottokorttien käyttö krypton ostamiseen on ottanut käänteen, kun nämä pankit ovat johtaneet tietä näiden ostokieltojen myötä, ja luultavasti ei mene kauan ennen kuin tästä kiellosta tulee standardi.

Näennäisesti yhdessä yössä tehtyjä ostoksia alettiin peruuttaa, kun luottokortteja käytettiin krypton ostamiseen, ja ihmiset, joilla ei koskaan ollut ongelmia ennen krypton ostamista luottokorteillaan, alkoivat huomata, että he eivät enää saa tehdä näitä ostoksia. Kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteetti on syyllinen tähän, eivätkä pankit halua ihmisten kuluttavan paljon rahaa, josta tulee vaikea maksaa takaisin, jos kryptovaluuttojen suuri laskusuhdanne tapahtuu, kuten vuoden alussa.

Tietenkin nämä pankit jäävät paitsi rahasta, joka ansaitsee, kun ihmiset ostavat kryptovaluuttoja ja markkinoilla on noususuhdanne, mutta he ovat ilmeisesti päättäneet, että huonot ovat enemmän kuin hyvät, kun kyse on tästä uhkapelistä luottokorttien kanssa. Tämä suojelee myös kuluttajaa, koska se rajoittaa heidän kykyään joutua taloudellisiin vaikeuksiin ostamalla luottoa jotain, mikä voi jättää käteisen ja luottokelpoisen huonoksi.

Useimmat sijoittajat, jotka käyttivät luottokortteja kryptovaluuttojen ostoon, etsivät todennäköisesti lyhytaikaisia ​​voittoja, eikä heillä ollut suunnitelmia pysyä mukana pitkällä aikavälillä. He olivat toivoneet pääsevänsä sisään ja ulos nopeasti ja maksamaan sitten luottokortit pois ennen kuin korkea korko nousi. Mutta kryptovaluuttamarkkinoiden jatkuvan epävakauden vuoksi monet ostaneet tätä suunnitelmaa ajatellen huomasivat menettäneensä valtavan määrän omaisuuttaan markkinoiden laskusuhdanteen myötä. Nyt he maksavat korkoa kadonneista rahoista, eikä se ole koskaan hyvä. Tämä oli tietysti huono uutinen pankeille, ja se aiheutti nykyisen ja kasvavan trendin kieltää krypto-ostokset luottokorteilla.

Oppitunti tässä on, että sinun ei pitäisi koskaan käyttää luottorajaa maksimissaan kryptoon sijoittamiseen ja käyttää vain prosenttiosuutta kovista varoistasi krypto-ostojen tekemiseen. Näiden varojen tulisi olla varoja, jotka voit varata pitkäksi aikaa ilman, että se vahingoittaa budjettiasi.

Älä siis jää kiinni sijoittamastasi rahaa kryptovaluuttaan, jota tarvitset pian vain huomataksesi, että taantuma on vienyt rahaa taskustasi. Vanha sanonta kuuluu: ”Älä pelaa rahalla, jota sinulla ei ole varaa hävitä”, ja tämä on opetus, jonka pankit haluavat ihmisten oppivan, kun he uskaltavat tälle uudelle sijoitusrajalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.