Milloin Cryptos & Blockchain todella räjähtää?

By | 4 kesäkuun, 2022

Joka päivä tulee lisää uutisia siitä, mitä voi, voi ja pitäisi tapahtua kryptovaluuttojen (CC:n) ja Blockchainin maailmassa. On tehty merkittäviä investointeja, tutkimusta ja paljon puhetta, mutta kolikot ja projektit eivät vieläkään ole valtavirtaa. He eivät ole vielä toteuttaneet suunniteltuja räjähdysmäisiä muutoksia. Monista ideoista keskustellaan ja niitä kehitetään, mutta mikään niistä ei ole tuottanut suuria pelin mullistavia tuloksia. Voi olla tarpeen, että suuret toimijat, kuten IBM, Microsoft ja suuret rahoituspalveluyritykset, jatkavat etenemistä hyödyllisten Blockchain-sovellusten kehittämisessä – sellaisia, joita ilman koko maailma EI voi elää.

Rahoituspalvelut ovat kypsä kohde Blockchain-projekteille, koska nykypäivän pankkijärjestelmät perustuvat edelleen uskollisesti ja tuskallisesti digitalisoituihin arkaaisiin ideoihin ja koska nämä järjestelmät ovat arkaaisia, niiden ylläpito ja käyttö on kallista. Pankeilla on melkein hyvä syy periä korkeat palvelumaksut – niiden järjestelmät eivät ole tehokkaita. Näissä järjestelmissä on monta kerrosta redundantteja tietoja, koska jokaisella tapahtumaan osallistuvalla on oltava oma versio tapahtuman tiedoista. Ja sitten on tarkoitus varmistaa, että on olemassa luotettava kolmas osapuoli, joka selvittää kaikki nämä tapahtumat – mikä vaatii vielä useampia versioita samoista tiedoista. Lohkoketjuteknologia lupaa ratkaista nämä ongelmat, koska jokainen tapahtuma tallennetaan vain YHDEN lohkon ketjussa, ja koska se on hajautettu tietokanta, turvallisuus ja eheys on sisäänrakennettu ja taattu. Luottamuksen rakentaminen näihin uusiin järjestelmiin saattaa kestää jonkin aikaa, koska Blockchain-tapahtumien varmentajat eivät ole perinteisiä selvityskeskuksia, joihin pankit käyttävät ja joihin nykyään luottavat. Pankkien luottamus uuteen teknologiaan vie aikaa, ja vielä enemmän aikaa tarvitaan, jotta luottamus valuu kuluttajille.

Toinen yritys, joka saattaa pian olla valmis antamaan CC:lle ja Blockchainille suuren sysäyksen, on Amazon. Näyttää siltä, ​​​​että Amazon valmistautuu lanseeraamaan oman kryptovaluutansa. Tämä on yritys, jonka tulot ovat reilun kokoisen maan kokoisia, ja he voivat laskea liikkeeseen digitaalisen tokenin, joka olisi täysin vaihdettavissa muiden CC-valuuttojen ja myös fiat-valuuttojen kanssa. Tällainen liike antaisi Amazonille mahdollisuuden:

  • laskea liikkeeseen (AMAZON) kolikoita palkitakseen ja rohkaistakseen kehittäjiä kaikilla sen alustoilla
  • antaa kuluttajille kolikoita sovelluksen sisäisiin ostoihin
  • laskea liikkeelle kolikoita pelaajille virtuaalisten hyödykkeiden ostoa varten
  • laskea liikkeeseen kolikoita kanta-asiakkaille osana kanta-asiakasohjelmaa

Amazonilla voi olla ihanteellinen asiakkaiden ja kumppanien ekosysteemi tämän kaiken toteuttamiseksi. Maailmanlaajuisesti heillä on noin 300 miljoonaa asiakastiliä, joka on suunnilleen Yhdysvaltojen väestö, ja heidän alustoillaan on 100 000 myyjää ja miljoonia tuotteita myynnissä. Tuskin on Amazonia valtavirtaisempaa yritystä, johon liittyy valtava, eloisa talous. Amazonin välitön tulo CC:n maailmaan voi olla merkki siitä, että valtavirran instituutiot ottavat suuressa mittakaavassa käyttöön blockchain-teknologian. Mikä voisi olla aivan nurkan takana, jos AMAZON-kolikko tulee peliin, on esimerkiksi DISNEY-kolikko, DELTA AIRLINES -kolikko, CARNIVAL CRUISES -kolikko, HOME DEPOT -kolikko – saat kuvan.

Pysy kanavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.