Mistä kryptovaluuttojen väärinkäytöksistä sinun tulee tietää?

By | 11 tammikuun, 2022

Kryptovaluuttojen petos on ravistellut rahoitusalaa siitä päivästä lähtien, jolloin Bitcoin tuli tunnetuksi, ja valitettavasti on arvioitu, että tällaisissa petoksissa on menetetty yli miljardi dollaria. Samaan aikaan tällaisista petoksista menetetään miljoonia vuosittain. Odotamme, että et joudu tällaisten huijausten uhriksi, ja siksi tarjoamme sinulle tämän artikkelin, joka tavalla tai toisella auttaa sinua oppimaan monista olemassa olevista krypto-huijauksista.

Nämä ovat kryptovaluuttapetostyyppejä –

Huijaus lahjoilla

On uskomattoman epätodennäköistä, että joku suorittaa laillisen jakelun, joka edellyttää sinun lähettävän ensin omat rahasi. Sosiaalisessa mediassa sinun on oltava varovainen tämäntyyppisten tekstiviestien kanssa. Ne voidaan johtaa tileistä, jotka voivat näyttää identtisiltä tyypeiltä, ​​jotka henkilö tuntee ja joista todella pitää, mutta se on osa temppua. Mitä tulee suuriin vastausten määrään, ja kiitos mainituille tileille heidän erityisen anteliaisuudestaan ​​- se on vain väärennettyjä yritystilejä tai lahjapetokseen osallistuvia botteja.

Väärennetyt mobiilisovellukset

Kun asiakas asentaa haitallisen sovelluksen, saattaa näyttää siltä, ​​​​että kaikki toimii tarkoitetulla tavalla. Toisaalta nämä ohjelmat on suunniteltu erityisesti varastamaan kryptovaluuttojasi. Kryptovaluutoissa oli monia tapauksia, joissa asiakkaat latasivat haittaohjelmia, joiden kehittäjät teeskentelivät olevansa suuri kryptoyritys.

Tällaisessa tilanteessa, kun käyttäjälle tarjotaan kauppaa, yleensä lompakon rahoittamiseksi tai maksujen vastaanottamiseksi, hän itse asiassa lähettää käteistä huijarin omistamaan osoitteeseen. Kurssin osalta käteistä siirrettäessä ei ole peruutuspainikkeita.

Pyramidit ja suunnitelmat Ponzi

Ponzi-järjestelmässä saatat huomata mahdollisuuden sijoittaa tietyllä tuotolla, joka on ensimmäinen punainen lippu. Yleensä näet tämän tietyn järjestelmän salkunhoitopalveluksi naamioituneena. Itse asiassa toimistossa ei ole taikakaavaa, ja ”tulot” ovat vain muiden sijoittajien rahaa.

Uusi pyramidipeli vaatii hieman enemmän työtä mukana olevilta. Yläosassa yleensä pyramidi toimii koordinaattorina. He palkkaavat tietyn määrän miehiä ja naisia ​​työskentelemään tietyllä tasolla näiden ihmisten alapuolelle, ja jokainen miehistä ja naisista saa oman määrän ihmisiä ja niin edelleen. Tuloksena saat merkittävän rakenteen, joka kasvaa eksponentiaalisesti ja johtaa uusien tasojen luomiseen ja naamiointiin pyramidin alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.