Miten "Krypto" Valuutat toimivat – lyhyt katsaus Bitcoinista, Ethereumista ja Ripplesta

By | 26 elokuun, 2022

”Crypto” – tai ”salausvaluutat” – ovat eräänlainen ohjelmistojärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjille transaktiotoimintoja Internetin kautta. Järjestelmän tärkein ominaisuus on niiden hajautettu luonto – tyypillisesti tarjoaa lohkoketju tietokantajärjestelmä.

Lohkoketjusta ja ”kryptovaluutoista” on tullut viime aikoina merkittäviä elementtejä globaalissa zeitgeistissä; tyypillisesti Bitcoinin ”hinnan” pilviin nousemisen seurauksena. Tämä on johtanut miljoonien ihmisten osallistumiseen markkinoille, ja monet ”Bitcoin-pörsseistä” ovat kokeneet massiivisen infrastruktuurin stressin kysynnän noustessa.

Tärkein seikka, joka on ymmärrettävä ”salauksesta” on se, että vaikka se todella palvelee tarkoitusta (rajojen yli tapahtuvat transaktiot Internetin kautta), se ei tarjoa mitään muuta taloudellista hyötyä. Toisin sanoen sen ”sisäinen arvo” rajoittuu vankasti kykyyn käydä kauppaa muiden ihmisten kanssa; EI arvon tallentamisessa / levittämisessä (jota useimmat ihmiset näkevät sen).

Tärkein asia, joka sinun on ymmärrettävä, on, että ”Bitcoin” ja vastaavat ovat maksuverkostot – EI ”valuuttoja”. Tämä käsitellään syvällisemmin sekunnissa; tärkein asia on ymmärtää, että ”rikastuminen” BTC:n avulla ei tarkoita ihmisille paremman taloudellisen aseman antamista – se on yksinkertaisesti prosessi, jossa he pystyvät ostamaan ”kolikot” alhaisella hinnalla ja myymään niitä korkeammalla.

Tätä varten, kun tarkastelet ”cryptoa”, sinun on ensin ymmärrettävä, kuinka se todella toimii ja missä sen ”arvo” todella piilee…

Hajautetut maksuverkot…

Kuten mainittiin, tärkein asia ”Cryptosta” on muistaa, että se on pääasiassa a hajautettu maksuverkko. Ajattele Visa/Mastercardia ilman keskusjärjestelmää.

Tämä on tärkeää, koska se korostaa todellista syytä, miksi ihmiset ovat todella alkaneet tutkia ”Bitcoin”-ehdotusta syvemmin; se antaa sinulle mahdollisuuden lähettää/vastaanottaa rahaa keneltä tahansa ympäri maailmaa, kunhan heillä on Bitcoin-lompakkoosoitteesi.

Syy siihen, miksi tämä määrittää ”hinnan” eri ”kolikoille”, johtuu siitä väärinkäsityksestä, että ”Bitcoin” antaa sinulle jollakin tavalla mahdollisuuden ansaita rahaa, koska se on ”crypto” omaisuus. Ei.

The VAIN tapa, jolla ihmiset ovat ansainneet rahaa Bitcoinilla, on johtunut sen hinnan ”noususta” – ”kolikoiden” ostamisesta alhaisella hinnalla ja niiden myymisellä PALJON korkeammalla hinnalla. Vaikka se toimi hyvin monille ihmisille, se itse asiassa perustui ”suuremman hölmön teoriaan” – pohjimmiltaan väittäen, että jos onnistut ”myymään” kolikot, se tapahtuu ”suuremmalle hölmölle” kuin sinä.

Tämä tarkoittaa, että jos aiot osallistua ”crypto”-avaruuteen tänään, aiot ostaa periaatteessa mitä tahansa ”kolikoista” (jopa ”alt”-kolikoista), jotka ovat halpoja (tai edullisia) ja ratsastamaan niiden kanssa. hinnat nousevat, kunnes myyt ne myöhemmin pois. Koska mikään ”kolikoista” ei ole todellisten omaisuuserien takana, ei ole mahdollista arvioida, milloin/jos/miten tämä toimii.

Tulevaisuuden kasvu

Kaikessa tarkoituksessa ”Bitcoin” on käytetty voima.

Joulukuun 2017 eeppinen ralli osoitti massakäyttöä, ja vaikka sen hinta todennäköisesti jatkaa kasvuaan yli 20 000 dollariin, yhden kolikon ostaminen tänään on periaatteessa valtava uhkapeli, että näin tapahtuu.

Älykäs raha etsii jo suurinta osaa ”alt”-kolikoista (Ethereum/Ripple jne.), joiden hinta on suhteellisen pieni, mutta joiden hinta ja käyttöönotto kasvavat jatkuvasti. Avainasia, joka on tarkasteltava nykyaikaisessa ”crypto” -tilassa, on tapa, jolla erilaisia ​​”alustoja” todellisuudessa käytetään.

Sellainen on nopeatempoinen ”teknologia-avaruus”; Ethereum & Ripple näyttävät seuraavalta ”Bitcoinilta” – keskittyen tapaan, jolla ne pystyvät tarjoamaan käyttäjille mahdollisuuden käyttää ”hajautettuja sovelluksia” (DApps) taustaverkkojensa päällä saadakseen toimintoja työ.

Tämä tarkoittaa, että jos tarkastelet ”crypto” kasvun seuraavaa tasoa, se tulee melkein varmasti eri alustoilta, jotka pystyt tunnistamaan siellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.