Monikerroksiset kryptovaluutat

By | 19 joulukuun, 2021

On herännyt kysymyksiä siitä, onko bitcoin muuttumassa monikerroksiseksi järjestelmäksi. No, vastaus on kyllä. Tämä artikkeli pyrkii kuvaamaan bitcoinin eri tasoja. Kaikki on sinun!

Oletko kuullut niistä, jotka kutsuvat bitcoinia digitaaliseksi kullaksi? On selvää, että kryptovaluutat ovat saamassa nopeasti suosiota ja hyväksyntää kryptomaailmassa. Valuutan arvon arvioidaan edelleen nousevan. On kuitenkin myös huomattava, että valuutta voi nousta tai menettää 50% arvostaan ​​yössä. Tämä aiheuttaa spekulaatiota sijoittajien keskuudessa, mutta valuutta on edelleen ”digitaalinen kulta”. Ja kun kysytään, onko bitcoin monikerroksinen järjestelmä, on huomattava, että bitcoinilla on kaksi pääkerrosta. Nämä ovat mineraali- ja semanttiset kerrokset.

Mineraali kerros

Tämä on kerros, jossa kolikko luodaan. Bitcoinien lisäksi tähän kerrokseen syntyy myös eetteriä. Kolikoiden luomisen jälkeen arvokkaat bitcoin-lohkot siirretään pääkirjaan. Täällä valuuttagenerointi on tehty. On huomattava, että valuutta syntyy transaktioista, jotka löytyvät bitcoin-lohkoista. Lohkot tunnetaan transaktiomaksuina. Kolikko voidaan myös generoida itse verkosta tai voit sanoa ”thin air”. Suurin etu verkoston tuottamisessa on, että se tarjoaa kannustimia kaivostyöläisille.

Semanttinen kerros

Tämä tarjoaa erittäin tärkeän alustan. Semanttinen kerros on kerros, jossa bitcoinia käytetään maksuvälineenä. Se tarjoaa myös alustan bitcoineille, joita voidaan käyttää arvovarastona. Kerros näyttää erittäin tärkeältä, eikö? Bitcoinin bitcoinin haltijat allekirjoittavat kelvollisia tapahtumia, jotka osoittavat bitcoinin siirron alkamisen semanttisen kerroksen solmujen välillä. Siirto voidaan tehdä myös älykkäillä sopimuksilla. Älykkäät sopimukset siirtävät valuuttoja eri tilien välillä.

Salamaverkko

Et ehkä ole kuullut salamanvarsi. Tämä on uusin bitcoin-yhteisön julkaisema keksintö. Tämä kerros pystyy toimimaan bitcoinilla. Tämän keksinnön myötä tulee sovelluskerros, joka on bitcoinin päällä. Siitä tulee niin jännittävää. Mielenkiintoisinta on, että sen arvoa voidaan käyttää myös maksujen suorittamiseen. Tämä on mahdollista kuljettamalla sen arvoa ihmisten välillä. Lightning-verkon keksimisen myötä bitcoinista tulee sekä kuljetuskerros että sovelluskerros.

Tähän mennessä bitcoinin arvon on arvioitu olevan noin 9 miljardia dollaria. Tiedetään myös, että bitcoin on hajautettu kryptovaluutta. Tämä tarkoittaa, että se toimii ilman pankin tai järjestelmänvalvojan valvontaa. Bitcoin tunkeutuu varmasti kryptomaailmaan.

Tärkeää on myös se, että bitcoinin louhinnassa käytettyä tekniikkaa kutsutaan lohkoketjuteknologiaksi. Se toimii sallimalla digitaalisen tiedon levittämisen, ei kopioinnin. Kryptovaluutat ovat todella jännittävä aihe, ja lähitulevaisuudessa bitcoin voi ohittaa tärkeimmät valuutamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.