Näin Bitcoin toimii kryptovaluutan maailmassa

By | 5 syyskuun, 2022

Jos et tiedä, bitcoin on eräänlainen kryptovaluuttojen hajautettu verkko. Tässä prosessissa tapahtumat perustuvat 16-merkkiseen salattuun osoitteeseen. Yksinkertaisesti sanottuna se on aivan kuin sosiaaliturvatunnuksesi. Mitä tulee turvallisuuteen, vain sinä voit siirtää varoja osoitteellasi, mikä edellyttää kaksivaiheista vahvistusta. Itse asiassa bitcoin koostuu useiden itsenäisten tietokoneiden verkosta, jotka ovat vastuussa rahatapahtumien luomisesta, levittämisestä ja tarkistamisesta. Katsotaanpa lisää.

Kuinka ostat Bitcoinia?

Jos haluat ostaa Bitcoinia, varmista, että asennat lompakkosovelluksen tietokoneellesi. Tämän sovelluksen avulla voit lähettää ja vastaanottaa niin paljon Bitcoinia kuin haluat.

Bitcoinin ostamista varten sinun on talletettava varoja verkkopohjaiseen lompakkoosi, joka toimii siltana myyjien ja ostajien välillä.

Kun pörssi hyväksyy valuutasi, seuraava siirtosi on tilauksen tekeminen, mikä on aivan kuin osakkeen ostaminen.

Kuinka Bitcoin toimii?

Pohjimmiltaan Bitcoin on kansainvälinen, hajautettu peer-to-peer-verkko. Alla on kuvaus Bitcoinin toiminnasta.

1. Ensinnäkin miinat luovat Bitcoineja tietokoneiden avulla ratkaistakseen matemaattisia funktioita. Ja sitten on prosessi, joka tarkistaa tapahtumat.

2. Seuraavassa vaiheessa Bitcoin-pörssissä käytetään perinteisiä valuuttoja. Itse asiassa se toimii porttina kryptovaluuttojen maailmaan, erityisesti muille kuin kaivostyöntekijöille. Voimme sanoa, että se on aivan kuin osakkeiden ostaminen kaupankäyntisovelluksella.

3. Olitpa yksityishenkilö tai liikemies, voit luoda lompakoita Bitcoinien lähettämiseen tai vastaanottamiseen. Jos olet käyttänyt PayPal-tiliä, voit helposti käyttää myös tämän tyyppistä lompakkoa. Kryptovaluutan hyvä puoli on, että se perustuu suojattuun verkkoon. Tämän lisäksi se tekee kaikista liiketoimista täysin turvallisia.

Voitko louhia Bitcoineja kotona?

Jos olet kiinnostunut Bitcoinin louhinnasta kotona, alla oleva kuvaus voi auttaa sinua pääsemään alkuun.

Kryptovaluutan louhinta

Kryptovaluutan louhinta on lähestymistapa, joka sisältää kryptovaluuttatapahtumien vahvistamisen ja merkintöjen tekemisen lohkoketjun pääkirjaan. Jos haluat valtuuttaa tai louhia kryptovaluuttatransaktioita, sinun on kilpailtava monien muiden alaikäisten kanssa tekemällä monimutkaisia ​​laskelmia. Tämän tyyppinen käsittely vaatii paljon prosessointitehoa.

Heti kun tapahtuma on suoritettu, järjestelmä palkitsee sinut bitcoinilla tai millä tahansa louhimallasi valuutalla.

Voitko käyttää kannettavaa tietokonettasi Bitcoinien louhintaan?

Hyvä uutinen on, että voit käyttää kannettavaa tietokonettasi Bitcoinin louhintaan. Miljoonan dollarin kysymys on kuitenkin, voiko tästä saada tarpeeksi rahaa? Lyhyt vastaus on, ei. Vaikka voit louhia kannettavallasi, et ansaitse enempää kuin penniä, mikä ei ole sen arvoista.

Toisin sanoen tarvitset erittäin tehokkaan tietokoneen useilla näytönohjaimilla nauttiaksesi suurimmasta kaivosnopeudesta.

Joten, jos olet kiinnostunut louhinnasta tai sijoittamisesta Bitcoiniin, voit seurata tässä artikkelissa annettuja neuvoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.