Nopea mutta huolellinen vertailu kullan ja bitcoinien välillä

By | 24 joulukuun, 2021

Kryptovaluuttojen, kullan ja bitcoinin nopea vertailu

Joissain paikoissa kulta näyttää olevan tärkeämpää rahoitusmaailmassa. Toisaalta jotkut ihmiset alkavat pitää bitcoinia tehokkaana keinona tallentaa säästöjämme.

Näin voimme tehdä ostoksia ja suorittaa muita päivittäisiä tapahtumia. Tavallisille kuluttajille bitcoin ja muut kryptovaluutat näyttävät edustavan sopivaa vaihtoehtoa. Tämä on luultavasti hyvä aika vertailla kultaa ja Bitcoinia ja Ethereumia (toinen kryptovaluutta).

Ihmiset ovat käyttäneet kultaa valuuttana vuosituhansien ajan; kun taas Bitcoin on ollut olemassa hieman yli kymmenen vuotta. Vaikka konsepti on käynyt läpi tietyn kypsymisprosessin, kullalla on edelleen laaja vaikutus markkinoilla. Bitcoin lupaa jatkuvaa mukavuuden, turvallisuuden ja toiminnallisuuden parantamista. Asiantuntijat vertasivat Bitcoinin nykytilaa Internetiin 1990-luvun alussa ja puolivälissä. Bitcoinin kannattajat väittävät, että lähes kaikki kultaan liittyvät saavutukset ovat jo toteutuneet, mistä on osoituksena kaikkien fyysisten kultaharkkojen massakäyttöönotto vuosituhat sitten. Itse asiassa jotkut hankinnat tehtiin käyttämällä kultaa valuuttana. He eivät vain usko, että hallitus ei mene hyperinflaatioon.

Ajatus kullasta bitcoinia vastaan ​​on tärkeä argumentti, jota pitäisi lykätä. Valitse sen sijaan yksi niistä; monet meistä haluaisivat käyttää niiden yhdistelmää hyödyntääkseen kunkin parhaita ominaisuuksia. Itse asiassa olemme nähneet bitcoinin ja kullan rinnakkaiselon ”kasasian kolikoiden” muodossa. Tämä on ensimmäinen tapaus bitcoinin ja kullan lähentymisestä, eikä se ole viimeinen.

Toinen kryptovaluutta Ethereum maksaa 1 549,00 dollaria. Tämä on yleensä parasta purkaa Raedon x 5- tai 6 -näytönohjainkorteilla, jotka on asennettu telineisiin optimaalisen järjestelyn saavuttamiseksi. LAN-kaapeleiden avulla voit purkaa suurella nopeudella hyötyäksesi energiankulutuksesta.

Paperiraha on meidän päätöksemme parantaa kiertoa ja kulta on esi-isiemme päätös säilyttää valuutan arvo. Metalli on vähemmän altis inflaatiolle, koska se on paljon kalliimpaa kuin paperi tai muut halvat metallit. Ja kryptovaluutta on uusi teknologinen laite, joka tarjoaa luotettavuutta tapahtumien aikana sveitsiläisten kellojen ajattomalla ja tarkkuudella.

Kritiikistä huolimatta bitcoinit ja muut kryptovaluutat vetoavat edelleen moniin ilmeisten etujensa vuoksi, etenkin verrattuna perinteisiin valuuttoihin, kuten paperirahaan, jotka ovat yliarvostettuja ja usein kadonneita, kulutettuja tai varastettuja.

Se perustuu välittömiin suoriin P2P (peer-to-peer) -tapahtumiin, jotta vältytään täysin hankalia ja kalliita sähköisiä maksujärjestelmiä. Ajan myötä sijoittajat ymmärtävät, että bitcoin säilyttää arvon paremmin kuin mikään sarjavaluutta.

Bitcoin-protokolla asettaa rajan kerralla saatavilla olevien bitcoinien määrälle. Bitcoineja tulee aina olemaan 21 miljoonaa, ja järjestelmä näyttää joskus rehellisemmältä kuin edes Yhdysvaltain dollari. Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen avulla kuluttajat voivat saada lisää taloudellista yksityisyyttä; vaikka pelätään, että hallitus hiljaa kytkeytyy järjestelmään jatkuvalla talousvalvonnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.