Onko Etelä-Afrikan Krugerrand Mini -kultakolikko todellinen?

By | 9 joulukuun, 2021

Onko eteläafrikkalainen Krugerrand Mini -kultakolikko aito kultakolikko? Näetkö unta? Se näyttää samanlaiselta kuin tunnettu Etelä-Afrikan valuutta Krugerrand kultaharkista, mutta ehkä se on vain väärennös?

Ei ole tarvetta pettää itseäsi; et näe unta! Olet juuri kohdannut aitoja kopioita suurimmista Krugerrand-kultakolikoista. Se, mikä tekee niistä erittäin houkuttelevia keräilijöille ja keinottelijoille, ovat myös realistiset tulkinnat paljon kalliimmasta versiosta.

Koska kulta on jälleen nousemassa koskaan ennen kokemattomalle tasolle, eteläafrikkalaisen Krugerrand Mini -kultakolikon ostaminen ja sen lisääminen sijoitussalkkusi listalle olisi hieno askel. Ja miksi se on? Näet minikultakolikoiden painon noin 0,50 grammaa. Sen halkaisija on noin 10 mm.

Se paranee, kun huomaat, että niiden sommittelunopeudet vaihtelevat olennaisesti 6 kt:sta jopa 22 000 ensimmäiseen. Jos sinulla on suunnitelmia ostaa, on parasta noudattaa kultaista sääntöä volyymiostoissa. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän ostat, sitä alhaisemmat kustannukset ovat.

Muista, että olet ehkä törmännyt hyviin tarjouksiin verkossa, mutta ole varovainen sen pätevyyden kanssa. Markkinoilla ei ole hopeakrugerrandeja. Älä anna näiden ihmisten huijata sinua ostamaan näitä tuotteita. Valuutan identiteetistä on parempi saada koulutusta. Esimerkiksi puoli unssi mini sisältää 150 ruokoa, kun taas neljännes- ja kymmenesosa unssissa on 140 ruokoa.

Ennen kuin tuot kotiin kultakolikoita esitettäväksi perheellesi, on hyvä idea ensin tehdä tutkimusta varmistaaksesi, että tuot kotiin Etelä-Afrikan Mini Krugerrand -kultakolikoita, etkä kullattuja suklaaminikolikoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.