Onko kryptovaluutasta tullut jokaisen intialaisen unelman sijoitus?

By | 26 joulukuun, 2021

Rikkaat palkkiot sisältävät usein suuria riskejä, ja sama voidaan sanoa erittäin epävakaista kryptovaluuttamarkkinoista. Epävarmuus vuonna 2020 maailmanlaajuisesti on johtanut massojen ja suurten institutionaalisten sijoittajien lisääntyneeseen kiinnostukseen kryptovaluuttojen kaupankäyntiä kohtaan, joka on nykyajan omaisuusluokka. Lisääntyvä digitalisaatio, joustava sääntelykehys ja korkeimman oikeuden kumoaminen kryptoyhtiöiden kanssa tekemisissä olevia pankkeja koskevan kiellon kumoaminen ovat pysäköineet yli 10 miljoonan intialaisen investoinnit kuluneen vuoden aikana. Useat suuret maailmanlaajuiset kryptovaluuttapörssit tutkivat aktiivisesti Intian kryptomarkkinoita, jotka ovat osoittaneet tasaista kasvua päivittäisessä kaupankäynnissä kuluneen vuoden aikana jyrkän hintojen laskun keskellä, koska monet sijoittajat halusivat ostaa arvoa. Kun kryptovaluuttavimma jatkuu, maassa on monia uusia kryptovaluuttapörssejä, joiden avulla voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa ja jotka tarjoavat toimintoja käyttäjäystävällisten ohjelmien kautta. WazirX, Intian suurin kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, kaksinkertaisti käyttäjien määrän miljoonasta kahteen miljoonaan tammi-maaliskuussa 2021.

Mikä työntää maailman suurimmat kryptovaluutat Intian markkinoille?

Vuonna 2019 Binance osti intialaisen WazirX-kaupankäyntialustan, joka on maailman suurin kryptovaluuttapörssi kaupankäyntivolyymilla mitattuna. Toinen krypto-startup, Coin DCX, on saanut sijoituksia Seychelleillä sijaitsevalta BitMEXiltä ja jättiläiseltä Coinbaselta, joka sijaitsee San Franciscossa. 15. kesäkuuta 2021 mennessä krypto- ja blockchain-aloitusyritykset Intiassa olivat houkutelleet investointeja 99,7 miljoonaa dollaria eli noin 95,4 miljoonaa dollaria vuonna 2020. Viimeisten viiden vuoden aikana maailmanlaajuiset investoinnit Intian kryptomarkkinoille ovat kasvaneet huimat 1487%.

Intian epämääräisestä politiikasta huolimatta globaalit sijoittajat lyövät vetoa maan digitaalisen kolikon ekosysteemistä monien tekijöiden, kuten esim.

• Teknologisesti taitava Intian väestö

Suurin osa 1,39 miljardista ihmisestä on nuoria (keski-ikä 28–29 vuotta) ja teknologiataitoja. Vanhempi sukupolvi sijoittaa edelleen mieluummin kultaan, kiinteistöihin, patentteihin tai osakkeisiin, kun taas uudemmat suosivat korkean riskin kryptovaluuttapörssejä, koska ne ovat paremmin sopeutuneet niihin. Intia on 11. sijalla kryptan maailmanlaajuista käyttöä käsittelevän Chainalysis-raportin 2020 listalla, mikä osoittaa kryptan ihailua Intian väestön keskuudessa. Myöskään hallituksen vihamielisyys kryptaa kohtaan tai kryptan ympärillä kiertävät huhut eivät myöskään pysty horjuttamaan nuorten luottamusta digitaalisiin kolikkomarkkinoihin.

Intia tarjoaa maailman halvimman internetin, jossa yksi gigatavu mobiilidataa maksaa noin 0,26 dollaria ja maailman keskiarvo 8,53 dollaria. Tämän seurauksena lähes puoli miljardia käyttäjää nauttii edullisesta Internet-yhteydestä, mikä lisää Intian mahdollisuuksia tulla yhdeksi maailman suurimmista kryptovaluutoista. LikeWebin mukaan maa on toiseksi suurin verkkoliikenteen lähde Paxfulin peer-to-peer bitcoin-kaupankäyntialustaan. Vaikka valtavirran talous kamppailee edelleen ”pandemiavaikutuksen” kanssa, kryptovaluutta on saamassa vauhtia maassa, koska se antaa nuoremmalle sukupolvelle uuden ja nopeamman tavan ansaita rahaa.

On turvallista sanoa, että kryptovaluutasta voi tulla Intian tuhatvuotinen kulta heidän vanhemmilleen!

• Teknologian startup-yritysten kasvu

Kiehtous kryptovaluuttoja kohtaan on johtanut useiden kaupankäyntialustojen syntymiseen, kuten WazirX, CoinSwitch, CoinDCX, ZebPay, Unocoin ja monet muut. Nämä kryptovaluutanvaihtoalustat ovat erittäin turvallisia, saatavilla useilla alustoilla ja mahdollistavat välittömien tapahtumien suorittamisen tarjoten käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kryptovaluuttojen harrastajille, joilla he voivat ostaa, myydä tai käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella rajattomasti. Monet näistä alustoista veloittavat INR:n ostoista ja 0,1 %:n kaupankäyntikuluista, joten yksinkertaiset, nopeat ja turvalliset alustat ovat tuottoisa mahdollisuus sekä ensisijoittajille että paikallisille kauppiaille.

WazirX on yksi johtavista kryptovaluutanvaihtoalustoista, jolla on yli 900 000 käyttäjää ja joka tarjoaa asiakkaille vertaiskauppoja. CoinSwitch Kuber tarjoaa parhaan kryptovaluutanvaihtoalustan intialaisille ja sopii sekä aloittelijoille että jokapäiväisille ihmisille. Unocoin on yksi Intian vanhimmista kryptovaluutanvaihtoalustoista, jolla on yli miljoona kauppiasta mobiilisovellusten kautta. CoinDCX tarjoaa käyttäjille yli 100 kryptovaluuttaa vaihtovaihtoehtona ja tarjoaa sijoittajille jopa vakuutuksen, joka kattaa tappiot tietoturvaloukkauksen sattuessa. Näin ollen globaalit sijoittajat harkitsevat monia kryptovaluutanvaihtoalustoja Intiassa hyödyntääkseen kehittyviä markkinoita.

• Hallituksen sekalainen vastaus

Lakiesitys virtuaalivaluutan kieltämisestä, joka kriminalisoi kaikki kryptovarojen hallussapitoon, liikkeeseenlaskuun, poimimiseen, kauppaan ja siirtoon osallistuvat, voitaisiin hyväksyä. Finanssi- ja yritysministeri Nirmala Sitharaman on kuitenkin lieventänyt joidenkin sijoittajien huolenaiheita sanomalla, että hallituksella ei ole suunnitelmia kieltää kryptovaluuttojen käyttöä kokonaan. Valtiovarainministeri sanoi lausunnossaan johtavalle Englannin sanomalehdelle Deccan Heraldille: ”Olemme erittäin selkeitä, että emme sulje kaikkia vaihtoehtoja. Annamme ihmisten kokeilla lohkoketjua, bitcoineja tai kryptovaluuttoja.” Ilmeisesti hallitus opiskelee edelleen kansalliset turvallisuusriskit, jotka kuljettavat kryptovaluuttoja ennen kuin päättävät täydellisestä kiellosta.

Maaliskuussa 2020 korkein oikeus kumosi keskuspankin päätöksen kieltää rahoituslaitoksia harjoittamasta kryptovaluuttoja, mikä sai sijoittajat ryntäämään kryptovaluuttamarkkinoille. Pitkään jatkuneesta kiellon pelosta huolimatta transaktiovolyymit jatkoivat kasvuaan, ja käyttäjien rekisteröinti ja kassavirta paikalliseen kryptovaluuttapörssiin kasvoivat 30-kertaiseksi kuin vuosi sitten. Yksi Intian vanhimmista pörsseistä, Unocoin, lisäsi 20 000 käyttäjää tammi-helmikuussa 2021. Zebpayn kokonaisvolyymi helmikuussa 2021 vastasi koko helmikuun 2020 volyymiä. Päättäessään kryptovaluuttaskenaariosta Intiassa valtiovarainministeri sanoi haastattelussa CNBC-TV18:lle: ”Voin vain tehdä teille selväksi, että emme sulje mieltämme, etsimme tapoja kokeilla digitaalisessa maailmassa ja kryptovaluutoissa. .”

Sivussa istumisen sijaan sijoittajat ja sidosryhmät haluavat tehdä parhaansa levittääkseen digitaalisen kolikon ekosysteemiä, kunnes hallitus määrää ”yksityisen” kryptovaluutan kiellon ja julistaa suvereenin digitaalisen valuutan.

Onko Intia siirtymässä kohti taloudellista osallisuutta kryptovaluuttojen avulla?

Aiemmin ”poikien kerhoksi” pidettyjen miesten hallitsevan osallistumisen vuoksi kryptovaluuttamarkkinoilla yhä kasvava naissijoittajien ja -kauppiaiden määrä on johtanut sukupuolineutraaliuteen uudessa digitaalisessa sijoitusmuodossa. Aiemmin naiset pitivät kiinni perinteisistä sijoituksista, mutta nyt he ottavat riskejä ja astuvat Intian kryptoavaruuteen. Sen jälkeen kun korkein oikeus selvitti Intian kryptovaluuttaalustan ”virtuaalivaluutta” legitiimiyden, CoinSwitchin naiskäyttäjien määrä kasvoi eksponentiaalisesti 1000 %. Vaikka naissijoittajat muodostavat edelleen pienen osan kryptoyhteisöstä, he luovat kovaa kilpailua Intian markkinoille. Naiset säästävät yleensä paljon enemmän kuin miespuoliset kollegansa, ja enemmän säästöjä merkitsee enemmän erilaisia ​​sijoituksia, kuten korkeatuottoisia omaisuuseriä, kuten kryptovaluuttoja. Lisäksi naiset ovat analyyttisempia ja paremmin arvioimaan riskejä ennen oikeiden sijoitusvalintojen tekemistä, joten he ovat menestyneempiä sijoittajia.

Kryptovaluuttojen laajalle levinneen institutionaalisen hyväksynnän lisääminen

SARS-Covid 19:n aiheuttama epävarmuus ja paniikki johti likviditeettikriisiin jo ennen talouskriisiä. Monet sijoittajat muuttivat varansa käteiseksi suojellakseen talouttaan, mikä johti bitcoinin ja altcoinin hintojen romahtamiseen. Mutta huolimatta siitä, että krypta joutui vakavaan kolariin, se onnistui silti nousemaan parhaaksi omaisuusluokiksi vuonna 2020. Kun järjestelmän haavoittuvuus kasvaa ja luottamus keskuspankin politiikkaan ja sen nykyiseen rahaan on menetetty, ihmiset ovat lisänneet halukkuutta digitaalisiin valuuttoihin, mikä on johtanut kryptovaluuttojen elpymiseen. Kryptovaluuttojen loistavan suorituskyvyn vuoksi globaalin finanssikriisin keskellä, nousutrendi on lisännyt kiinnostusta virtuaalivaluuttamarkkinoita kohtaan Aasiassa ja muualla maailmassa.

Sen lisäksi, että digitaaliset maksuyhdyskäytävät, kuten PayPal, ovat lisänneet yhteiskunnan kysyntää käteville ja luotettaville transaktioratkaisuille, ovat myös osoittaneet tukevansa kryptovaluuttoja, joiden avulla kuluttajat voivat pitää, ostaa tai myydä virtuaaliomaisuutta. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ilmoitti äskettäin 1,5 miljardin dollarin sijoituksesta kryptovaluuttamarkkinoille ja siitä, että sähköyhtiö hyväksyisi bitcoineja ostajilta, mikä johtaisi kansainvälisen bitcoinin hintojen hyppäämiseen 40 000 dollarista 48 000 dollariin kahdessa päivässä. Kaksi maailman suurimmista maksualustoista, Visa ja Mastercard, tukevat myös kryptovaluuttoja ja tarjoavat niitä maksuvälineenä. Vaikka Visa on jo ilmoittanut valtuuttavansa liiketoimia vakailla kolikoilla Ethereum-lohkoketjussa, Mastercard aloittaa liiketoimet kryptasta vuonna 2021.

Mikä odottaa kryptovaluuttamarkkinoiden tulevaisuutta Intiassa?

Intian kryptovaluuttamarkkinat eivät ole immuuneja hirvittäville kryptovirheille. Huolimatta maailmanlaajuisten kollegoiden valtavista investoinneista, paikalliset sijoittajat pitävät edelleen etäisyyttä kryptosijoituksiin Intian digitaalisen kolikon ekosysteemin legitiimiyden epävarmuuden ja markkinoiden suuren epävakauden vuoksi. Vaikka kryptovaluuttamarkkinat ovat kehittyneet viime vuodesta, intialaiset omistavat alle 1 % maailman bitcoineista, mikä luo strategisen haitan Intian taloudelle. Intian hallitus aikoo nimittää uuden ryhmän tutkimaan mahdollisuuksia säännellä digitaalisia valuuttoja maassa, sekä keskittyä lohkoketjuteknologiaan ja ehdottaa sitä teknologisia parannuksia varten.

Lohkoketjuteknologian kyky tarjota turvallinen ja muuttumaton infrastruktuuri on otettu käyttöön eri toimialoilla varmistaakseen transaktioiden läpinäkyvyyden. Maalle, jossa on yli 15 miljoonaa kryptovaluutan käyttäjää, komitean uusi suositus voi olla erittäin tärkeä määritettäessä kryptovaluutan tulevaisuutta Intiassa. Sidosryhmät uskovat kuitenkin, että tekninen ja taloudellinen voima tekee Intiasta avaintoimijan krypto- ja lohkoketjumarkkinoilla. Vähitellen kryptovaluutta on saamassa laajaa tunnustusta, mikä voi johtaa digitaalisen valuutan laajempaan leviämiseen.

Toisen mukaan TechSci Research -raportti aiheesta ”Intian kryptovaluuttamarkkinat Ehdotusten mukaan (laitteisto ja ohjelmisto), prosessin mukaan (kaivostoiminta ja tapahtumat), tyypin mukaan (Bitcoin, Etgereum, Bitcoin Cash, Ripple, Dashcoin, Litecoin, muut), loppukäyttäjien mukaan (pankki, kiinteistö, osakemarkkinat ja virtuaalivaluutta) ), Alueiden, ennusteiden ja mahdollisuuksien mukaan, 2026 ”, Intian kryptovaluutan odotetaan kasvavan merkittävällä CAGR:llä kasvaneiden läpinäkyvyysvaatimusten ja alentuneiden transaktiokustannusten vuoksi. Lisäksi digitaalisen valuutan lisääntyvä leviäminen ja kasvavat lohkoketjuteknologiat ruokkivat kryptovaluuttamarkkinoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.