Onko nyt hyvä aika ostaa Bitcoineja?

By | 8 syyskuun, 2022

Jos olet seurannut uutisia ollenkaan viimeisen kuukauden aikana, olet epäilemättä nähnyt tarinan tai kaksi Bitcoineista. Tämä kryptovaluutta on ollut vuosien ajan suosikki Magic The Gathering -fanien ja niiden keskuudessa, jotka haluavat päästä eroon kemiallisesta riippuvuudesta ilman, että viranomaiset tarttuvat siihen.

Joka päivä Bitcoinit löytävät kuitenkin tiensä valtavirran markkinoille, ja niistä on tulossa todellinen vaihtoehto valtion liikkeeseen laskemalle rahalle. Kaiken tämän lisäksi on jatkuvasti kasvava Bitcoinien ”pörssi”, joka tekee älykkäistä päiväkauppiaista omaisuuksia. Voisitko olla yksi niistä päiväkauppiaista? Ottaako suosikkiverkkokauppasi koskaan Bitcoineja? Tutkitaan alla, jotta ymmärrät paremmin, miksi sinun pitäisi ostaa Bitcoineja nyt.

Valuuttakurssit ovat edullisia, toistaiseksi

Useimmat ihmiset, jotka päättävät ostaa Bitcoineja, tekevät sen sijoitusarvon vuoksi. Hieman yli vuosi sitten Bitcoinien arvo oli noin 40 dollaria. Viime kuussa valuutta saavutti kaikkien aikojen ennätyksen, noin 206 dollarissa, ja on tällä hetkellä vakaasti 100 dollarin alueella. Onnea on tehty ostamalla Bitcoineja ja myymällä niitä oikeaan aikaan.

Bitcoinin minikupla puhkesi viime kuussa, ja tämä on pelottanut muutaman aloittelevan sijoittajan; mutta tämä on itse asiassa jatkuva ilmiö. Tärkeää on ymmärtää, että joka kerta kun valuutta toipuu, se hyppää vielä korkeampaan arvoon. Se on haihtuvaa; mutta erittäin kannattavaa. Lisäksi, koska Bitcoineja on olemassa rajoitettu määrä, arvon odotetaan jatkavan nousuaan lähitulevaisuudessa.

Uudet verkkosivustot ottavat Bitcoineja joka päivä

Mikä sen kasvun kuitenkin ohjaa? Se ei ole vain spekulaatiota, tämä saattaisi Bitcoinin romahtamaan, kuten monet muutkin menneisyyden kryptovaluutat. Bitcoin selviää ja jatkaa kasvuaan, koska se on itse asiassa omaksumassa verkossa. Tällä hetkellä tämä on rajoitettu yksittäisiin myyntipisteisiin. Verkkovaatekaupat, palveluntarjoajat (koodaus, suunnittelu jne.) ja muut ”uutuudet” muodostavat suurimman osan Bitcoinin käyttäjistä tähän mennessä; mutta ne ovat vasta ensimmäinen aalto.

Tällä hetkellä PayPal yrittää löytää tapaa ottaa Bitcoin käyttöön nykyiseen malliinsa, ja tämä voi tarkoittaa, että kumppani eBay ei ole kaukana jäljessä. Tämä johtaa Bitcoinin käytön räjähdysmäiseen kasvuun verkossa. Mutta läsnä on myös offline-tilassa, kun ensimmäinen Bitcoin-pankkiautomaatti avattiin aiemmin tässä kuussa. Sisällön kokoamissivustolla Redditillä oli aiemmin tällä viikolla postaus, jossa kuvattiin lähikauppaa, jolla oli oma ”We accept Bitcoin” -tarra, ja ainoa asia, joka pidättelee niitä, on parempi toteutus.

Bitcoin on edelleen ”Ground Floor” -vaiheessa

Suurin syy, miksi sinun pitäisi ostaa Bitcoineja, on kuitenkin se, että tämä valuutta on edelleen pohjakerroksessa. Kaikki indikaattorit viittaavat siihen, että valuutan arvo ja toteutus ovat lähitulevaisuudessa valtavia hyppyjä. Ne, jotka ovat jo sijoittaneet Bitcoiniin, ja ne, jotka hyppäävät mukaan lähitulevaisuudessa, näkevät sijoitukselleen valtavan tuoton.

Teetkö viisaan valinnan vai potkaisitko itsesi, jos menetät seuraavan suuren asian?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.