Opas kolikkokääreiden valmistukseen

By | 10 joulukuun, 2021

Jos olet rahankerääjä, olisi erittäin taloudellista tehdä oma rahapaperi. Lisäksi kierrättämällä paperikasseja voit osallistua myös käynnissä olevaan vihreään liikkeeseen. Voit valmistaa jopa 20 kolikkokäärettä käyttämällä tavallisen kokoista paperiruokapussia.

Olisi hyvä idea kääriä kaikki kodissasi olevat kolikot. Voit myös opettaa lapsillesi kuinka säästää rahaa. Voit kerätä sen ja kääriä sen omilla kolikkokääreilläsi. Alla on vaiheet oman kolikkokääreen tekemiseen.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata ruokapussit ja asettaa ne tasaiselle pinnalle, kuten pöydälle. Muotoile siitä täydellinen suorakulmio. Aloita seuraavaksi mittausten tekeminen kullekin pyöritettävälle kolikolle. Jos haluat kääriä pennisi, voit merkitä sen ja leikata kaksi 4 tuuman nauhaa pussia pitkin. Leikkaa yksi niistä 2¾ tuuman leveiksi neliöiksi. Laita ne kaikki pinoon ja sitten pinon päälle tekstillä ”Pennies-.50.”

Jos haluat tehdä nikkelikääreen, leikkaa seuraava 4 tuuman nauha täydellisiksi neliöiksi, joiden leveys on 3 tuumaa. Penniä varten sinun on tehtävä 3 ¼ tuumaa leveää paperia ja neljäsosaa varten voit leikata 3 ¼ tuumaa leveää paperia. Jokaiselle niistä voit merkitä pinon yläosaan oikean nimen ja rahasumman.

Seuraavaksi sinun on taitettava kääreen jokainen reuna, kunnes ne menevät hieman päällekkäin tuuman kahdeksasosan verran. Levitä liimaa toiseen päähän ja paina toisella niin, että ne tarttuvat toisiinsa. Aseta juuri liimaamasi sauma keskelle tasoittamalla kääre. Anna kuivua ennen käyttöä käärimiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.