Opi olemassa olevista Bitcoinin väärinkäytöksistä

By | 18 tammikuun, 2022

Bitcoinia, suosituinta olemassa olevaa kryptoa, pidetään nyt yhtenä suosituimmista sijoituksista. Mutta tiesitkö, että tämä on johtanut moniin uusiin bitcoin-huijauksiin? Kyllä, tämä on totta, ja valitettavasti voit olla osa sitä, jos et tiedä mitään näistä huijauksista. Tämä artikkeli kertoo sinulle kaikista olemassa olevista bitcoin-petoksista.

Tällaisia ​​bitcoin-huijauksia on olemassa –

Tietojenkalasteluhuijaukset

Ole aina tietoinen tietojenkalasteluhuijauksista. Tietojenkalasteluhyökkäykset ovat ehdottomasti hakkereiden ja huijareiden suosikkeja. Osana tietojenkalasteluhyökkäystä kiinnostunut henkilö esiintyy yleensä palveluna, yrityksenä tai yksityishenkilönä yksinkertaisesti sähköpostitse tai muulla tekstiviestillä tai lähettämällä väärennetyn ja manipuloivan verkkosivuston, joka näyttää aidolta. Tavoitteena on aina huijata uhri paljastamaan yksityiset neuvonsa tai lähettämään bitcoin tietyn huijarin osoitteeseen.

Tällaiset sähköpostit näyttävät usein laillisilta, mutta väärennetyiltä.

Väärät vaihdot

Epäilemättä yksi vähiten vaikeimmista tavoista huijata sijoittajia on teeskennellä olevansa Internet-markkinoija, hyvän ja laillisen liiketoiminnan haara. No, sitä Bitcoin-huijarit tekevät.

Tällaisia ​​​​pörssejä on monia, ja ne esiintyivät paikkana vaihtaa ja käydä kauppaa bitcoineilla, mutta ne olivat lopulta petollisia. Monet pörssit ovat siis pettänyt ihmisiä heidän rahoistaan ​​yksinkertaisesti esiintymällä uutena kunnioitettavana ja laillisena kryptovaluuttapörssinä.

Väärennetty ICO

Lohkoketjua tukevien yritysten määrän kasvun myötä väärennetyt ICO:t ovat tulleet suosituiksi tapana tukea tällaisia ​​uusia yrityksiä. Ottaen kuitenkin huomioon itse bitcoinin sääntelemättömän luonteen, ovi on ollut auki kaikenlaisille petoksille.

Suurin osa ICO-petoksista on tapahtunut siksi, että sijoittajat ovat syyllistyneet siihen joko väärennettyjen ICO-verkkosivustojen kautta, jotka käyttivät väärennettyjä lompakkoja bitcoineille tai muille kryptolompakeille, tai ilmentymällä todellisina kryptovaluuttapohjaisina yrityksinä.

Monia on jo syytetty tällaisista väärinkäytöksistä, joten on parempi tarkistaa tällaiset lompakot ennen kuin päätetään sijoittaa niihin rahaa.

Valtava tuotto

Jos olet kaupan alalla, tiedät todennäköisesti jo, että suuret voitot ovat yksinkertaisesti mahdottomia, kun on kyse bitcoin-kaupankäynnistä tai kryptokaupankäynnistä yleensä. Joten jos välittäjä yrittää antaa sinulle lupauksen, että rahasi tuplataan ajan myötä, paras vaihtoehto tällaisissa tapauksissa olisi pysyä erossa tällaisista välittäjistä niin paljon kuin voit. He vain ottavat rahasi ja pakenevat, ja sinulle ei jää muuta kuin surua ja katumusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.