Panaesha Capital Exchangen (PCEX) edut.

By | 2 tammikuun, 2022

Kryptovaluuttamarkkinat kukoistivat vuosina 2017-2018; Viime vuonna kryptovaluuttojen markkina-arvo oli yhteensä 700 miljardia dollaria. Kryptovaluuttojen tarjoaman valtavan markkinapotentiaalin ansiosta digitaalinen valuuttakauppa kukoistaa, ja vuoden aikana on käynnistetty useita kryptopörssejä, ja vielä useampia on kehitteillä. Kryptopörssit ovat alustoja, joilla kauppiaat voivat vaihtaa kryptovaluuttoja muihin kryptovaluuttoihin tai fiat-rahaan.

Panaesha Capital Exchange (PCEX) on kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, joka lanseerataan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä. PCEX on turvallinen, nopea, tarjoaa korkean likviditeetin ja käyttää välityskanavaa turvallisuuden lisäämiseksi. Alusta on universaali kaupankäyntiratkaisu; tarjoaa sekä kryptovaluuttoja kryptovaluuttojen vaihtoon että kryptovaluuttaa fiat-valuuttapörssissä.

PCEX:n edut

Monitoiminen jakoalusta

Monet kryptovaluutat, jopa tunnetut alustat, tukevat vain krypto-crypto-transaktioita, mikä pakottaa kauppiaat toimimaan useissa pörsseissä. Kryptokauppiaat ostavat ensin kryptovaluuttoja fiat-rahalla tietyllä alustalla ja sitten jakavat valuuttoja useille kaupankäyntialustoille tarjotakseen likviditeettiä ja voittoja. Muuntaakseen digitaaliset valuutat fiatiksi kauppiailla on valittavanaan vain muutama alusta. PCEX on kattava ratkaisu, joka tarjoaa korkean likviditeetin; kryptokauppiaat voivat tehdä kaikki kauppansa yhdellä alustalla ja tuottavat myös merkittäviä voittoja.

Korkea likviditeetti

Digitaalisten omaisuuserien likviditeetin lisäämiseksi PCEX:ssä alusta sisältää kaikki nopean vaihdon keskeiset ominaisuudet;

Helppo käyttöliittymä yksinkertaistaa tapahtumaprosessia. PCEX rakensi samanlaisen muodon kuin National Stock Exchange viitteeksi.

Alhaiset palkkiot transaktioista (PCEX vaatii erittäin pieniä palkkioita kaupankäynnistä alustalla).

Hienostunut osto- ja myyntimenettely parhaalla sovitusmekanismilla. Kauppatilaukset täsmäytetään nopeasti alustalla.

Korkealuokkaisen järjestyksen yhteensattuma

PCEX-käyttäjille tarjotaan rajakaupankäyntimenettelyä, jotta he voivat ostaa tai myydä omaisuutta määräämällään hinnalla; sovitusmekanismi yrittää lisätä myyntiä sovittamalla käyttäjien kaupan parhaaseen hintaan rajoitetun ajan. Kauppiaat asettavat aikarajan, jonka jälkeen kaupankäyntitoimeksianto poistetaan alustalta. PCEX pystyy yhdistämään tilaukset nopeasti parhaan tilausvalintamekanismin avulla.

Maksut ovat saatavilla

PCEX-kaupankäynnistä kryptokauppiaat veloittavat vain kaksi palkkiota: transaktiomaksun ja nostomaksun. PCEX:n transaktiomaksu on paljon alhaisempi kuin muiden vastaavia palveluita tarjoavien alustojen maksu. Suuri osa transaktiomaksuista menee PCEX-välittäjille ja alivälittäjille; alusta saa pienemmän osan leikkauksesta.

Välittäjä- ja alivälittäjäkanavat

Kryptokaupan välittäjät ja alivälittäjät ovat PCEX-kaupankäyntialustan ainutlaatuinen ominaisuus. Kryptovaluuttaalustojen kauppiailla on tyypillisesti heikko asiakastuki ja hitaat vasteajat. PCEX poistaa tämän puutteen käyttämällä välittäjien ja alivälittäjien laivastoa avustamaan henkilökohtaisesti kauppiaita kussakin kaupassa. PCEX:n kauppiaille osoitetaan yksi yhteyspiste, johon he voivat ottaa yhteyttä milloin tahansa saadakseen apua. PCEXiin ei koskaan liity vastuuttomuuden synkkää aikaa.

Välityskanavan ja poikkeuksellisten palvelujen avulla PCEX pyrkii rakentamaan pitkäaikaisia ​​suhteita käyttäjiin. Välittäjäkanava lisää myös alustan suojaustasoa.

Korkea turvallisuus

Muuten, PCEX:llä on useita suojauskerroksia. Alustassa on Clark-Wilsonin suojausarkkitehtuurimalli tietojen eheyden varmistamiseksi. Turvajärjestelmä tarkistaa PCEX-tietojen hyväksymisen, jotta tietomurrot voidaan estää. Turvallisen alustan toiminta edellyttää tilintarkastajien yhteistyötä; laitteet ja tunnukset sivuston suojaamiseksi. PCEX tarjoaa kryptokauppiaille läpäisemättömän tietoturvatason ja suojaa kauppiaiden henkilöllisyyttä ja digitaalista omaisuutta hakkereilta ja vahingossa tapahtuvilta menetyksiltä.

Kaikkien PCEX:n käyttäjien, välittäjien ja alivälittäjien on täytettävä KYC / AML-protokolla; PCEX valmistautuu etukäteen mahdollisiin sääntöihin, joita saattaa syntyä tulevaisuudessa. Kauppiaat voivat myös olla varmoja laillisesta käyttäytymisestä alustalla.

Johtopäätös

Kryptovaluuttakauppa on epävakaa ilmapiiri, jossa hinnat ovat huipussaan ja laskevat lähes päivittäin. Hintojen epävakaus riippuu maan tai osavaltion säännöksistä, turvallisuudesta, digitaalisten valuuttojen hyväksymisestä toimittajilta, tärkeimmiltä toimijoilta jne. Kryptovaluuttakauppa tarjoaa paljon suuremman tuoton sijoitukselle kuin perinteinen pörssi; Ensimmäiset kryptovaluuttasijoittajat ansaitsivat miljoonia voittoja vuosina 2017-2018.

Tukeakseen digitaalisten valuuttojen ja digitaalisen valuuttakaupan alustojen kasvavaa kysyntää PCEX käyttää kehittynyttä rakennetta täyden valikoiman palveluineen. Kaikki, mitä kryptokauppias tarvitsee keskeytymättömään ja helppoon kaupankäyntiin, on saatavilla PCEX:ssä. Itse asiassa PCEX tekee ylimääräisen mailin.

Tutustu uuteen ja eksklusiiviseen kryptovaluuttapörssiin http://www.pcex.io.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.