Paranna eläkeikääsi sijoittamalla kryptovaluuttaan

By | 31 toukokuun, 2022

Ihmisten elinajanodote on kasvanut harppauksin kaikkialla maailmassa. Verrattuna 1950-luvulle se on noussut 50 % ja verrattuna 1980-luvulle 30 %. Kaukana ovat ajat, jolloin yritysten tukemat eläkejärjestelyt riittivät viettämään kulta-aikansa rennosti ja huoletta.

Nykyään muiden menojen, kuten asumisen, koulutuksen, terveydenhuollon ja muiden menojen noustessa useat ihmiset kokevat yhä haastavammaksi säästää eläkettä varten.

Valitettavasti katkera totuus on, että kaikkien sukupolvien ihmiset ikäluokista milleniaaleihin eivät säästä tarpeeksi eläkkeelle jäämistä varten. Säästäminen on yksi aliarvostetuimmista maailmanlaajuisista eeppisistä kriiseistä.

”Eläkkeelle jääminen on monimutkaista. Koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä alkaa valmistautua eläkkeelle siirtymiseen.”

Näin ollen ihmiset yrittävät vaihtoehtoisia mahdollisuuksia, jotka tarjoavat heille korkeamman tuoton lyhyemmällä ajanjaksolla. Perinteisesti haluttiin kiinteistöjä, pääomasijoituksia ja riskipääomaa. Nyt kuvaan on liittynyt uusi ja enemmän rahaa tuottava ja tuottava sijoitus – syötä kryptovaluuttoja.

Kryptovaluuttasijoitukset – Niille, jotka eivät halua sijoittaa kaikkia munia yhteen koriin

Yksi kryptovaluuttasijoitusten suurimmista eduista on, että se erottaa salkkusi varantovaluutoista. Sanotaan, että jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinulla on väistämättä eläkesalkussasi Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevien yritysten osakkeita, jos olet osakepääomassa. Mitä salkkullesi tapahtuu, jos Ison-Britannian punta romahtaa? Ja kun otetaan huomioon nykypäivän epävakaa poliittinen skenaario ympäri maailmaa, mikään ei ole varmaa.

Siksi kryptovaluuttasijoitukset ovat järkevintä. Digitaalisten valuuttasijoitusten avulla luot tehokkaasti digitaalisten kolikoiden korin, joka toimii tehokkaana suojauksena tai varmana valuuttavarannon heikkoutta vastaan.

Keskivertosijoittajan tulisi kohdistaa vain pieni osa eläkevaroistaan ​​kryptoon sen volatiliteetin vuoksi. Mutta epävakaus voi leikata molempiin suuntiin – ajattele 1950-luvun terveydenhuollon osakkeita ja 1990-luvun teknologiaosakkeita. Älykkäät varhaiset sijoittajat tekivät siitä suuren.

Älä jää jälkeen tai häviä. Sisällytä krypto omaisuuteesi aloittaaksesi todella monipuolisen salkun rakentamisen.

Seinän murtaminen – Rakenna luottamustasi kryptovaluuttoihin

Yksi suurimmista ja tärkeimmistä esteistä, jonka useimmat ensikertalaiset kryptosijoittajat kohtaavat, on se, että he eivät voi luottaa digitaalisiin valuuttoihin. Monet, varsinkin ihmiset, jotka eivät ole tekniikkataitoja tai lähestyvät eläkkeelle siirtymistä, eivät ymmärrä, mistä promootiossa on kyse. Valitettavasti he eivät ymmärrä ja arvosta kryptovaluutan lukemattomia mahdollisuuksia.

Todellisuus on, että – Kryptovaluutat ovat yksi luotettavimmista omaisuuseristä, ja niissä on viimeisin teknologia. Digitaalisia valuuttoja käyttävä lohkoketjutekniikka mahdollistaa kaupankäynnin välittömästi ja pysyvästi ilman kolmannen osapuolen vahvistusta. Se on vertaispohjainen järjestelmä, joka on täysin avoin ja toimii edistyneillä salausperiaatteilla.

Eläkesuunnittelurahastojen pitäisi työskennellä kryptovaluuttojen mysteerin poistamiseksi

Luottamuksen rakentamiseksi ja yksilöiden tuen saamiseksi eläkesuunnittelurahastojen on koulutettava sijoittajia kryptovaluuttojen loputtomista mahdollisuuksista. Tätä varten he tarvitsevat kehittynyttä analytiikkaa, joka auttaa tarjoamaan luotettavaa riskianalyysiä, riski/tuottomittareita ja ennusteita.

Lisäksi sijoituspalveluyritykset voivat perustaa erikoistuneita kryptovaluuttojen neuvontapalveluita auttamaan ja opastamaan uusia sijoittajia. Lähivuosina on odotettavissa useita älykkäitä tekoälypohjaisia ​​neuvonantajia, jotka auttavat laskemaan oikeat sijoitukset yksilön aikahorisontin, riskinsietokyvyn ja muiden tekijöiden perusteella.

Ihmisneuvojat voivat työskennellä näiden älykkäiden neuvonantajien kanssa ja tarjota asiakkaille henkilökohtaista konsultointia ja muita ehdotuksia tarpeen mukaan.

Tarvitsemme lisää näkyvyyttä ja kattavaa hallintaa

Eläkkeellä olevat sijoittajat, jotka haluavat lisätä kryptovaluuttoja omaisuussalkkuunsa, tarvitsevat enemmän hallintaa ja näkyvyyttä kokeilessaan tätä uutta omaisuutta. Etsi alustoja, joiden avulla voit yhdistää kaikki omaisuutesi yhteen paikkaan. Integroitu ratkaisu, jonka avulla voit hallita ja tasapainottaa kaikkia varojasi, mukaan lukien perinteiset, kuten joukkovelkakirjat ja osakkeet, uusilla omaisuusluokilla, kuten kryptovaluuttalompakoilla.

Näin laaja alusta, joka tukee kaikkea omaisuuttasi, antaa sinulle kokonaisvaltaisen portfolioanalyysin, joka auttaa sinua tekemään parempia ja tietoisempia päätöksiä. Näin saavutat perimmäisen tavoitteen säästää tavoitteitasi varten nopeammin.

Etsi sijoitussuunnitteluportaaleja, jotka tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten säännöllisiä maksuja kryptovaluuttoihin ajoitetuin tai suunnittelemattomiin väliajoin.

Kryptovaluuttasijoittamisen tukitekniikoiden edistyminen

Kryptovaluuttasijoittamisesta tulee valtavirtaa vasta, kun sitä tukeva teknologia mahdollistaa sijoittajien saumattoman kaupankäynnin kolikoilla, myös uusille sijoittajille, jotka eivät ole tietoisia osaamisesta. Yhden digitaalisen kolikon vaihtaminen toiseen tai jopa fiat-valuuttoihin ja muihin ei-tokenisoituihin omaisuuseriin on oltava mahdollista. Kun tämä tulee mahdolliseksi, se eliminoi välittäjät yhtälöstä, mikä alentaa kustannuksia ja lisämaksuja.

Kryptovaluuttasijoituksia ja -kauppaa tukevien teknologioiden kypsyessä digitaalisten valuuttojen arvo kasvaa entisestään, kun valuutta siirtyy valtavirtaan laajemman saatavuuden myötä. Tämä tarkoittaa, että varhaiset omaksujat saavat valtavan hyödyn. Kun yhä useammat eläkesijoitusalustat integroivat kryptovaluuttoja, digitaalisten valuuttojen arvo kasvaa ja tarjoaa merkittäviä etuja kaltaisillesi varhaisille käyttäjille.

Jos mietit, kestääkö tällaisten eläkesijoitusalustojen näkeminen päivänvalon muutaman vuoden, olet väärässä. Auctus on yksi tällainen portaali, joka on tällä hetkellä julkaisuvaiheessa. Se on ensimmäinen laatuaan eläkesalkkualusta, joka sisältää digitaalisia valuuttoja. Auctuksen käyttäjät voivat saada sijoitusneuvoja sekä ihmis- että tekoälykäyttöisistä analyyttisista työkaluista.

Tällä hetkellä käyttäjät voivat säästää eläkkeelle käyttämällä Bitcoineja, Ethereumia ja useita muita digitaalisia valuuttoja. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää automaattista tasapainotusominaisuutta, jonka avulla he voivat säätää salkkuaan automaattisesti ennalta asetettujen sääntöjen avulla.

Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa varmistaa, että käyttäjät voivat saavuttaa eläkkeelle jäämisen tavoitteensa aikaisemmin tekemällä älykkäitä ja oikeita sijoitusvalintoja tai -päätöksiä.

Lopulliset ajatukset – Kryptovaluuttoja ei saa jättää huomioimatta eläkesalkussasi

Kyllä, se on totta kryptovaluutat ovat erittäin haihtuvia. Itse asiassa Internetissä on spekulaatioita, jotka viittaavat siihen, että ”kryptovaluutat eivät ole mitään muuta kuin ”get rick quick -suunnitelma” ja kupla puhkeaa todennäköisesti joskus lähitulevaisuudessa.

Epävarmuus ei tarkoita, että kryptovaluuttojen ei pitäisi olla osa eläkesalkkuasi, vaikka sinulla olisi lyhyt sijoitusaikahorisontti. Toisaalta nykyinen kryptovaluuttojen hintojen romahdus vuonna 2018 tarkoittaa, että sinulla on harvinainen mahdollisuus kasvattaa voittoja.

Suurempi luottamus, kokonaisvaltainen ja suoraan hallittavissa oleva sijoitusten hallintakyky ja tukiteknologian kehitys varmistavat, että digitaaliset valuutat ovat erinomainen sijoitusvaihtoehto sisällytettäväksi eläkesalkkuusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.