Parhaat kryptovaluutat vuodelle 2018: mitkä ovat parhaat vaihtoehdot Bitcoinille?

By | 10 tammikuun, 2022

Tärkeää: tätä asemaa ei tule pitää sijoitusneuvostona. Kirjoittaja keskittyy parhaisiin kolikoihin todellisen käytön ja hyväksynnän, ei rahoituksen tai investointien kannalta.

Vuonna 2017 kryptografiset markkinat asettivat uuden standardin yksinkertaiselle voitolle. Melkein jokainen pala tai siru toi uskomattoman tuoton. ”Vuorovesi heittää kaikki veneet”, kuten he sanovat, ja vuoden 2017 loppu oli tulva. Nousevat hinnat ovat luoneet positiivisen palautteen kierteen, joka houkuttelee yhä enemmän pääomaa Cryptoon. Valitettavasti, mutta väistämättä, tämä hyppäävä markkina johtaa massiivisiin investointeihin. Rahaa heitettiin umpimähkäisesti useisiin kyseenalaisiin projekteihin, joista monet eivät kantaneet hedelmää.

Nykypäivän karhuisessa ympäristössä hype ja ahneus korvataan kriittisellä arvioinnilla ja varovaisuudella. Etenkin rahansa menettäneille markkinointilupaukset, loputtomat shillinkit ja karismaattiset oratoriot eivät enää riitä. No, tärkeimmät syyt ostaa tai pitää kolikon uudelleen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Perustekijät kryptovaluuttojen arvioinnissa

Jotkut tekijät yleensä päihittävät hypen ja hinnat, ainakin pitkällä aikavälillä:

Hyväksymiskulma

Vaikka kryptovaluutta- tai ICO-liiketoimintasuunnitelmatekniikka voi tuntua oudolta ilman käyttäjiä, se on vain kuolleita projekteja. Usein unohdetaan, että laaja tunnustus on rahan olennainen piirre. Itse asiassa on arvioitu, että yli 90 % bitcoinin arvosta on käyttäjien lukumäärän funktio.

Vaikka Fiatin käyttöönotto on uskottu valtiolle, salauksen käyttöönotto on puhtaasti vapaaehtoista. Monet tekijät vaikuttavat kolikon hyväksymispäätökseen, mutta ehkä tärkeintä on todennäköisyys, että muut hyväksyvät kolikon.

Turvallisuus

Hajauttaminen on erittäin tärkeää todelliselle kryptovaluuttamallille, jota työntelen. Ilman hajauttamista olemme hieman lähempänä Ponzi-järjestelmää kuin todellista kryptovaluuttaa. Luottamus yksilöihin tai instituutioihin on ongelma, jota kryptovaluutta yrittää ratkaista.

Jos kolikon tai keskusohjaimen purkaminen voi muuttaa tapahtumatietuetta, kyseenalaistaa se sen perusturvallisuuden. Sama koskee tuotteita, joissa on vahvistamaton koodi ja joita ei ole testattu perusteellisesti vuosien varrella. Mitä enemmän voit luottaa koodin toimivan kuvatulla tavalla, riippumatta ihmisen vaikutuksesta, sitä suurempi on kolikon turvallisuus.

Innovaatio

Oikeat kolikot pyrkivät parantamaan tekniikkaansa, mutta eivät turvallisuuden kustannuksella. Todellinen teknologinen kehitys on harvinaista, koska se vaatii paljon kokemusta ja viisautta. Vaikka aina on tuoreita ideoita, joita voit keksiä, jos se herättää haavoittuvuuksia tai kritiikkiä kolikon alkuperäisestä tarkoituksesta, huomaat asian.

Innovaatiota voi olla vaikea arvioida, etenkin ei-teknisille käyttäjille. Jos valuuttakoodi kuitenkin pysähtyy tai ei saa päivityksiä tärkeistä asioista, se voi olla merkki siitä, että kehittäjät ovat heikkoja ideoiden tai motivaatioiden suhteen.

Kannustimet

Keskivertoihmisen on helpompi ymmärtää valuutan luontaiset taloudelliset kannustimet. Jos kolikolla oli suuri pre-kaivos tai ICO (alkutarjous), joukkue piti merkittävän osan pelimerkkejä, on selvää, että tärkein motivaatio – voitto. Ostamalla mitä joukkue tarjoaa, pelaat peliäsi ja rikastat sitä. Varmista, että annat vastineeksi konkreettista ja luotettavaa arvoa.

5 kryptovaluuttaa, joita voi ostaa vuonna 2018

Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa arvioida uudelleen ja tasapainottaa kryptografista portfoliota. Niiden vankan perustan perusteella tässä on viisi kappaletta, joita minun mielestäni pitäisi seurata tai ehkä ostaa nykyisillä alhaisilla hinnoilla (jotka, varoitan, voivat laskea).

№1. Bitcoin (sen hajauttamisen vuoksi)

Ensimmäinen numero kuuluu Bitcoinille (BTC), joka on edelleen markkinajohtaja kaikissa luokissa. Bitcoinilla on korkein hinta, laajin oletus, suurin osa turvallisuudesta (johtuen bitcoinin louhinnan ilmiömäisestä energiankulutuksesta), tunnetuin brändi-identiteetti (haarukat yrittivät olla sopivia) ja suurin osa aktiivisuudesta ja rationaalisesta kehityksestä. Se on myös tähän mennessä ainoa osa, joka on edustettuna perinteisillä markkinoilla Bitcoin-futuurikaupan muodossa amerikkalaisessa CME:ssä ja CBOE:ssä.

Bitcoin pysyy päämoottorina; Kaikkien muiden osien suorituskyky korreloi voimakkaasti Bitcoinin suorituskyvyn kanssa. Henkilökohtainen odotukseni on, että bitcoinien ja useimpien, ellei kaikkien muiden osien välinen kuilu kasvaa.

Bitcoinilla on useita lupaavia innovaatioita, jotka asennetaan pian lisäkerroksina tai softforkeina. Esimerkkejä ovat Flash (LN) -järjestelmä, Schnorr Mimblewimbleundin allekirjoituspuu paljon muuta.

Erityisesti aiomme avata uuden valikoiman sovelluksia bitcoinille, koska se mahdollistaa laajamittaiset mikrotapahtumat sekä välittömät ja turvalliset maksut. LN:stä on tulossa vakaampi, kun käyttäjät testaavat erilaisia ​​ominaisuuksiaan oikeilla bitcoineilla. Kun sen käyttö helpottuu, voidaan olettaa, että se hyötyy suuresti bitcoinin käyttöönotosta.

№ 2. Litecoin (sen kestävyyden vuoksi)

Litecoin (LTC) on Bitcoinin klooni, jolla on erilainen hajautusalgoritmi. Vaikka Litecoinilla ei enää ole Bitcoinin anonymiteettiteknologiaa, omituiset raportit ovat osoittaneet, että Litecoinin käyttöönotto pimeillä markkinoilla on nyt toinen, ainoa bitcoin. Vaikka käytössäni oleva valuutta soveltuukin paljon paremmin laittomien tavaroiden ja palvelujen ostamiseen, ehkä se johtuu Litecoinin pitkästä iästä: se lanseerattiin vuoden 2011 lopulla.

Toinen Litecoinia puoltava tekijä on, että se integroi Bitcoin SegWit -teknologian, mikä tarkoittaa, että Litecoin on valmis LN: lle. Litecoin voi hyötyä atomiketjujen vaihdosta. Toisin sanoen turvallista vertaisvaluuttakauppaa ilman kolmansien osapuolten (eli pörssien) osallistumista. Koska Litecoin pitää koodinsa suurelta osin synkronoituna Bitcoinin kanssa, sillä on hyvät mahdollisuudet hyötyä Bitcoinin teknologisesta kehityksestä.

№3. Ethereum (kohtuullisten sopimusten vuoksi)

Tällä hetkellä Ethereumilla (ETH) on vakavia ongelmia. Ensinnäkin hallitukset hakkeroivat ICO:ita, ja aivan oikein: monet niistä ovat osoittautuneet joko huijareiksi tai konkursseiksi. Koska suurin osa icosta toimii Ethereum-verkossa ERC 20 -tunnuksena, viime vuosien ICO-hulluus on tuonut Ethereumille suurta arvoa. Jos sijoittajien suojelemiseksi hyväksytään asianmukaiset säännöt, Ethereum-projektien petokset voivat vaatia jonkin verran legitiimiyttä joukkorahoitusalustana.

Toinen suuri Ethereumin haaste on viivästynyt siirtyminen uuteen hybridi suorituskykyyn ja akun tunnistusjärjestelmään. Tällä hetkellä Ethereumin louhintaan tarkoitettu GPU on kannattava, mutta Bitmain on juuri ilmoittanut Ethereum ASIC minorista, mikä todennäköisesti vaikuttaa Minerin GPU:n lopputulokseen. Nähtäväksi jää, muuttaako tämä sotavankeja ja kuinka onnistuvat nämä muutokset.

Jos Ethereum selviää näistä kahdesta suuresta haasteesta – sääntelystä ja kaivostoiminnasta – se osoittaa parempaa joustavuutta. Muuten on olemassa useita kilpailevia valuuttoja, jotka seuraavat sen varjoja, kuten Ethereum Classic (jne.), Cardano (ADA) ja EOS.

№ 4. Monero (nimettömyytensä vuoksi)

Vaikka sen käyttöönotto pimeillä markkinoilla ei olekaan odotettavissa olevaa, I (XMR) on edelleen pääministerin luottamuksellisuus. Sen maine ja markkina-arvo ovat edelleen korkeammat kuin kilpailijoilla – ja hyvästä syystä.

Monero-koodi vaati vähemmän luottamusta siihen, että Zcash oli ”uskollinen” avain seremoniaan ja että sillä oli reilu alku, toisin kuin Dash. Se, että Monero vaihtoi hiljattain Pow-yksikköään voittaakseen algoritmilleen pienen ASIC:n kehittämisen, vahvistaa osan sitoutumisesta kaivostoiminnan hajauttamiseen. Hashraten merkittävä pudotus johtuu uudesta versiosta, josta raportoidaan jatkuvasti ASIC:ia vastaan. Grafiikkasuorittimet ja jopa pienet prosessorit voivat myös ottaa minuun yhteyttä. Moneron uusi versio, 0.12, sisältää myös muita parannuksia, jotka osoittavat, että Monero jatkaa kasvuaan herkillä linjoilla.

№ 5. iPRONTO (hajautettu inkubaatioalusta)

iPRONTO on Ethereum-hautomoalustojen verkosto, joka on omistettu sijoittajille, jotka etsivät turvallista ja luotettavaa alustaa investoidakseen uusiin ideoihin, ja tuleville innovaattoreille, jotka voivat esitellä ideoitaan ja saada mielipiteitä käyttäjiltä, ​​asiantuntijoilta käytäntöjen ja johdettujen ideoiden toteuttamisessa.

Innovaattoreiden ideoita tuetaan, sillä älykkään sopimuksen muodossa oleva NES allekirjoitetaan asiantuntijaalustan ja asiakkaan välillä asiakkaan liikeidean saapuessa toimikuntaan tutkittavaksi ja alustalle rekisteröitäväksi. Ideaa ei julkaista kaikille verkon julkisella alustalla, vaan vain valituille kohdeyhteisön jäsenille, jotka ovat valmiita allekirjoittamaan älykkään sopimuksen idean luottamuksellisuuden säilyttämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.