Pitäisikö minun ostaa bitcoineja?

By | 9 tammikuun, 2022

Maailman johtavana kryptovaluuttamarkkinoilla Bitcoin on ollut vakavissa otsikoissa ja joissakin vakavissa vaihteluissa viimeisen 6 kuukauden aikana. Melkein jokainen on kuullut niistä, ja melkein jokaisella on omat mielipiteensä. Jotkut eivät ehkä ymmärrä ajatusta, että minkään arvoista valuuttaa voidaan luoda tyhjästä, kun taas toiset pitävät ajatuksesta, että jollakin ilman valtion valvontaa voidaan käydä kauppaa arvokkaana kokonaisuutena sellaisenaan.

Missä istut ”Pitäisikö minun ostaa bitcoineja?” Aita luultavasti lopulta tiivistyy yhteen kysymykseen: voinko ansaita rahaa bitcoineilla?

Onko mahdollista ansaita rahaa bitcoineilla?

Pelkästään viimeisen kuuden kuukauden aikana hinta on noussut helmikuun 20 dollarista kolikolta 260 dollariin huhtikuussa, pudonnut 60 dollariin maaliskuussa ja noussut jälleen 130 dollariin toukokuussa. Nyt hinta on noussut noin 100 dollariin per bitcoin, mutta mitä tapahtuu seuraavaksi, voidaan vain arvailla.

Bitcoinin tulevaisuus riippuu viime kädessä kahdesta päämuuttujasta: sen omaksumisesta valuuttana laajan yleisön keskuudessa ja valtion rajoittavan väliintulon puutteesta.

Bitcoin-yhteisö kasvaa nopeasti, kiinnostus kryptovaluuttoja kohtaan on kasvanut dramaattisesti verkossa, ja uudet palvelut hyväksyvät yhä enemmän maksuja bitcoineissa. Blogijättiläinen WordPress hyväksyy maksut bitcoineina, ja afrikkalainen mobiilisovellustoimittaja Kipochi on kehittänyt bitcoin-lompakon, jonka avulla voit maksaa bitcoineista matkapuhelimilla kehitysmaissa.

Olemme jo nähneet, kuinka ihmiset tienaavat miljoonia valuutalla. Yhä useammat ihmiset kokeilevat elämää yksin bitcoineilla kuukausien ajan ja tallentavat tämän kokemuksen dokumenttielokuvien katseluun.

Voit ostaa noutoruokaa Bostonista, kahvia Lontoosta ja jopa muutaman auton Craigslistista bitcoineilla. Bitcoin-haut lisääntyivät vuonna 2013, kun se kasvoi huhtikuussa ja sitä seurasi bitcoinin arvon lasku. Viime viikolla tuntematon ostaja teki ensimmäisen suuren bitcoin-yhtiön hankinnan SatoshiDicelle, online-uhkapelisivustolle, hintaan 126 315 BTC (noin 11,47 miljoonaa dollaria).

Tietoisuuden ja omaksumisen nopea nousu näyttää jatkuvan, jos luottamus valuuttaan pysyy vahvana. Mikä johtaa toiseen riippuvuuteen. Valtion sääntely.

Vaikka bitcoin on erityisesti suunniteltu toimimaan riippumattomasti valtion valvonnasta, hallitukset vaikuttavat väistämättä jollain tavalla hallitukseen. Tämän pitäisi johtua kahdesta syystä.

Ensinnäkin korkean hyväksynnän saavuttamiseksi Bitcoinin on oltava suuren joukon ihmisiä saatavilla, mikä tarkoittaa leviämistä piilotapahtumien lisäksi tavallisiin jokapäiväisiin tapahtumiin yksityishenkilöille ja yrityksille. Toiseksi näistä bitcoin-transaktioista voi tulla verotettavan omaisuuden jäljitettävä osa, joka ilmoitetaan ja jota säännellään minkä tahansa muun omaisuuden kanssa.

Euroopan unioni on jo todennut, että bitcoinia ei luokitella fiat-valuutaksi tai rahaksi, joten sitä ei säännellä itsenäisesti. Yhdysvalloissa 50 hallintojärjestelmää ja mukana olevien byrokratioiden määrä vaikeuttavat väistämättä päätöksiä, joista ei ole vielä päästy yksimielisyyteen. Bitcoinia ei pidetä rahana sellaisenaan, mutta sen uskotaan toimivan rahana.

Yhdysvaltain kukoistavilla bitcoin-markkinoilla on tällä hetkellä epävarmempi tulevaisuus, ja millä tahansa lopullisella lainsäädännöllä Yhdysvalloissa voi olla sekä erittäin myönteisiä että erittäin kielteisiä vaikutuksia bitcoinin tulevaisuuteen.

Joten pitäisikö sinun ostaa bitcoineja?

Vastaus riippuu enimmäkseen siitä, kuinka paljon et ole vaarassa. Tietenkään bitcoin ei ole yksinkertainen sijoitus, mutta tämän valuutan potentiaali on valtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.