Rahansiirron osaaminen Somaliassa ja takaisin

By | 24 tammikuun, 2022

Somalian liittotasavalta tai Somalia on maa Itä-Afrikan alueella. Nykyään rahalähetyksistä Somaliaan ja Somaliasta on tullut erittäin helppoa ja vaatimatonta. Lisäksi tekniikan kehittymisen ja sopivien ja luotettavien alustojen lisääntymisen myötä kaikenlaiset kansainvälisten rahastojen johdotukset ovat mahdollisia kaikille.

Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain ongelmia, jotka liittyvät online-rahasiirtoihin Somaliassa.

Varojen siirtotila

Raporttien mukaan Somalian online-rahasiirtoja tapahtuu enimmäkseen sen ja Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Intian välillä. Sitten herää kysymys – ”Kuinka lähettää rahaa ja saada rahaa Somaliasta, jos henkilöt asuvat ulkomailla?” Vastaus on yksinkertainen.

Rahalähetykset ovat mahdollisia käteisellä, suoralla pankkipostituksella tai pankki- ja luottokorteilla ja e-lompakoilla. Myös WorldRemit-vaihtoehto on saatavilla. Lähettäjät voivat hyvittää rahaa vastaanottajan paikalliselle pankkitilille, prepaid-kortille tai e-lompakkoon.

Vaihtoehtoisesti jälkimmäinen voi noutaa siirretyt varat nimetyltä rahansiirtoagentilta.

Siirron hinta vaihtelee siirtotavan, halutun vaihtokurssin, siirron kiireellisyyden ja summan mukaan. Siksi maksu rahan lähettämisestä Somaliaan Isosta-Britanniasta ja Intiasta on erilainen.

Koska kaikki nämä menetelmät ja vastaavat tekijät ovat käytettävissä, on ennen valintaa tarkistettava, mikä tapa sopii sekä luotonantajalle että edunsaajalle.

Lähetettävä määrä

Siirtojen määrä ja tiheys ovat aina ongelma verkkokäännösten maailmassa. Kansainvälisten rahalähetysten yhteydessä syntyvien lisämaksujen vuoksi on epätavallista lähettää merkityksettömiä ja merkityksettömiä summia. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että maksu ylittää siirron vaativan summan.

Siksi yksilöiden on valittava huomattava määrä rahaa. Ne voivat lähettää neljännesvuosittain tai vuosittain kuukausittaisen välin sijaan.

Valuuttakurssit

Tärkein huomioitava tekijä on maiden välinen valuuttakurssi. Valuuttakurssilla tarkoitetaan eri maiden valuuttojen välistä hintaeroa. Koska saman digitaalisen rahamäärän arvo on erilainen, se vaikuttaa maasta toiseen lähetettävään summaan.

Verrattuna Yhdysvaltain dollariin, INR:iin ja Englannin puntaa, Somalian valuutan Somalian šillinkin vaihtokurssi on suhteellisen alhaisempi. Syynä on seuraavat tekijät:

  1. Inflaatio: Somaliassa inflaatio on korkeampi kuin muissa kolmessa maakunnassa. Joten sen valuutan arvo laskee.
  2. Korot: Tämä asetus vaihtelee maittain kysynnän ja tarjonnan, rahapolitiikan ja valtion lainanoton mukaan. Somalian alhaisen koron vuoksi sen valuutan arvo on laskemassa.
  3. Taloudelliset indikaattorit: Maan kannattavan tuloksen heikkeneminen ja heikkeneminen vahingoittaa väistämättä sen valuutan arvoa. Juuri näin on Somalian tapauksessa.

Kuinka tehdä rahaa verkossa Somaliassa?

Koska Somalia on epäedullisessa asemassa verkkolähetysten suhteen, sillä on oltava asianmukaiset toimenpiteet, jotta sen kansalaiset voivat ansaita tarvittavan summan siirtoa varten. Kuitenkin pandemian alkaessa vain online-maksutila on avoinna. Jotkut niistä sisältävät seuraavat:

  • Blogit

  • YouTube-kanavat

  • Kumppanuusmarkkinointi

  • Freelance

  • Verkkotunnuksen ostaminen ja myynti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.