Surviving Beyond The FOMO – Kuinka valita voittaja ICO-projekti pitkän aikavälin vastineeksi

By | 30 elokuun, 2022

Maailmassa, jota ohjaavat hype ja FOMO [Fear Of Missing Out]käy päivä päivältä selvemmäksi, että ahkera krypto-harrastaja tarvitsee lakmuskoetin valitakseen tukeakseen tunnuksen maailmassa, jossa aitoja elinkelpoisia projekteja on vaikea löytää ja hyviä projekteja, joilla on pitkän aikavälin näkymät, on vielä vaikeampi erottaa rahanryöstöstä ’shitcoins’.

Viimeaikaisen kehityksen vuoksi, jossa useimmat uudet kryptot ovat ennätyksellisen alhaalla ja uudet ICO-projektit eivät täytä hypeään yleisömyynnin jälkeen, on nyt tavallista, että pettyneet ”sijoittajat” syyttävät sosiaalisen median ICO-promoottoria syyttelyn sijaan. itseään, koska he eivät ole tehneet asianmukaista huolellisuutta valitakseen todennäköisimmän yleisömyynnin jälkeisen voittajan ennen tunnuksen ostamista sen ICO:n aikana.

Laajan havaintoni perusteella kävi ilmi, että useimmat krypto-ostajat ostivat kolikoita ICO:n aikana, joka perustuu FOMO:han (Fear of Missing Out). Monet yksinkertaisesti ostivat ymmärtämättä kolikon ICO-jälkeistä tarkoitusta tai sitä, mitä rahakkeen piti tehdä joukkomyynnin jälkeen. Kun ICO:n jälkeen ei tapahtunut mitään, kuten useille ICO:ille nykyään usein tapahtuu, he hyppäsivät sosiaalisessa mediassa huutamaan veristä murhaa.

Äskettäin minä ja tiimini päätimme juuri Afrikan ja joidenkin Yhdysvaltojen osien kiertueen mainostaaksemme Nollycoin ICO:ta. Järjestimme ja sponsoroimme erilaisia ​​konferensseja, järjestimme suoria AMA-lehdistötilaisuuksia (Ask Me Anything) ja pidimme paljon henkilökohtaisia ​​tapaamisia kryptovalaiden, piensijoittajien ja kaikenväristen kryptomiljonääri-ihmisten kanssa.

Kaikesta huolimatta yksi asia, joka hämmästytti minua ennen kaikkea, oli se, että USEIMMAT merkin haltijoilla EI ollut aavistustakaan liiketoiminnasta tai projektista, johon he osallistuivat merkkien myynnin takana.

Vielä kummallisempaa havaintoni mukaan oli se hämmästyttävä tosiasia, että monet eivät voineet kertoa sinulle projektin arvolupausta, sen tavoitteita tai yrityksen suunnitelmaa häiritä markkinapaikkaa ja napata osa alansa ostajista. He yksinkertaisesti ostivat ICO:n, koska useat sähkeet tai Facebook-sivut, joilla he vierailivat, kehottivat heitä ostamaan. Odota ja osta lisää’. Useimmat toimivat yksinkertaisesti lauman vaiston perusteella objektiivisen harkinnan sijaan.

Jos suurin osa tapaamistani ihmisistä olisi vain teini-ikäisiä tai ilman koulutusta, en olisi ollut niin yllättynyt monien tapaamieni krypto-’sijoittajien’ tietämättömyydestä. Päinvastoin, monet tapaamistani olivat korkeakoulututkinnon suorittaneita ja jonkinasteisia ihmisiä. Silti alle 10 % heistä pystyi helposti ilmaisemaan, miksi he ostivat kolikon odottaessaan, että sen arvo nousisi ajan myötä. Minne tahansa meninkin, vain harvat joukosta pystyivät kertomaan minulle kolikoita myyvän yrityksen yritysjohtajien nimet, kokemukset ja kyvyt.

Ainoa asia, jonka suurin osa heistä saattoi huomauttaa, oli se, että kolikoita suosittelivat ”arvostetut” vaikuttajat, kun tosiasiat ovat osoittaneet, että suurimmalle osalle heistä maksettiin vilunväristyksiä luodakseen FOMO:ta ja kunnioitusta muuten hyödyttömille shitcoineille.

Niin sanottujen valevaikuttajien lisäksi monet krypto-ostajat tiesivät vain, että tiimin johtajien nimet olivat venäläisiä, kiinalaisia ​​tai korealaisia, vaikka he eivät tienneet heistä juuri mitään. Tuntui siltä, ​​että menestyvän ICO:n saavuttamiseksi tarvitsisi vain listata korealaisten, kiinalaisten tai Venäjällä olevien ihmisten nimiä, joita kukaan ei voinut edes varmistaa yksinkertaisella Google-haulla.

Vaikka olen samaa mieltä, on varmasti monia asioita, jotka on otettava huomioon päätettäessä, nousevatko hankkeen rahakkeet ajan myötä, mutta mielestäni happotestin ja välittömimpien arviointikriteerien tulisi olla itse kolikon hyödyllisyys sen ulkopuolella. krypto-pörsseissä.

Vaikka useimmat tapaamani kryptotunnuksen omistajat eivät edes tienneet sitä, todellisuus on, että jos ostit tunnuksen useimmilta ICO:ilta, et todellakaan ”sijoittanut” kyseiseen yritykseen. Et ostaisi yhtiön osakkeita etkä ostaisi mitään arvopaperia yhtiöltä.

Ja parhaimmillaan se, mitä teit ostaessasi rahakkeita useimpien ICO:iden aikana, oli ”lahjoittamista” projektille vastineeksi siitä, että sinulle annettiin hyödyllisyystoken tai -kolikko, jolla ei laillisesti ollut todellista arvoa liikkeeseenlaskijan hallitseman liiketoimintaekosysteemin ulkopuolella.

Toisin sanoen, paitsi toivoasi, että rahakkeiden hinta nousisi ja tekisi sinusta miljonääri, et voi tehdä merkillä paljon muuta kuin nauttia ICO-yhtiön siihen liittämästä hyödystä. jos mitään.

Koska kukaan ei osannut varmuudella ennustaa, kuinka kryptopörssi pärjäisi, kun se vihdoin saapui sinne, ja viimeisimmät kokemukset ovat osoittaneet, että useimpien rahakkeiden hinnat nousevat todennäköisesti ensimmäisten viikkojen aikana pörssiin osumisen jälkeen ( spekuloijien suurten myynnin vuoksi), sinun olisi järkevää tarkastella, mitä muuta arvoa tai hyötyä voisit saada merkistäsi odotetun pörssin ”kuukauttamisen” lisäksi.

Kun kryptovallankumous kiihtyi, muuttui ja sopeutui markkinoiden erilaisiin tapahtumiin, ainoa tapa varmistaa, ettei rahojasi joudu kouruun, on olla varma, että voit silti käyttää näitä rahakkeita erinomaisen arvon ja etujen saamiseksi. vaikka voisit myydä sen voitolla välittömästi pörssissä.

Tätä päätelmää tehdessäsi sinun on kysyttävä itseltäsi tämä ensisijainen kysymys: Mikä on arvoa, tuote tai palvelu, jonka merkkiä myyvä yritys tuottaa ja joka antaa minulle tarpeeksi arvoa käteiselleni, jotta tämä osto on vaivan arvoinen?

Maailmassa, jossa rahakkeiden hinnat romahtavat eri pörsseissä, mitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia saada todellista käyttöä tunnuksella, joka ei ole odotettavissa olevan kryptopörssin listauksen ulkopuolella, sitä paremmat mahdollisuudet on, ettet joutuisi turhautumaan tai jäämään jumiin. rahakkeita, jotka ovat sinulle hyödyttömiä.

Joten sinun täytyy kysyä uudestaan ​​​​ja uudestaan: JOS tällä kolikolla ei koskaan käydä kauppaa pörssissä, olisinko silti onnellinen, että tuin visiota? Jos tämä token menettää 70 % arvostaan ​​pörssissä, voinko silti käyttää sitä ja saada sen avulla vastinetta rahoilleni muualta?

Jos et pystynyt vastaamaan näihin kysymyksiin myönteisesti VALMISTEEN tarkastelun ja yrityksen vaateiden sijoittamisen jälkeen, sinun tulee miettiä kahdesti ennen kolikon ostamista.

Tuore tapaustutkimus

Otetaan nykyinen ICO, kuten Nollycoin, joka on Blockchain-yhteensopivan elokuvan jakeluekosysteemin voimanlähde. Kolikon promoottorit ovat luoneet erilaisia ​​hyödyllisyysskenaarioita kolikon ostajille varmistaakseen, että riippumatta siitä, mitä Nollycoinille tapahtuu kryptopörssissä, heidän tukijansa ja rahakkeiden haltijoidensa hymyilevät jatkuvasti.

Jotkut Nollycoin-tunnukseen liitetyt suuret hyödyt Nollytainment-ekosysteemissä ovat mm.

• Mahdollisuus käyttää Nollycoin-tokeneita yksinoikeudellisten elokuvien katseluun elokuvateattereissa ja elokuvataloissa

• Mahdollisuus käyttää Nollycoin-tunnuksia 1 000 elokuvan katseluun heidän Netflix-on-steroids blockchain Movie -jakelussa.

• Mahdollisuus käyttää Nollycoin-tokeneita tuotteiden ja palveluiden ostamiseen NollyMallissa, joka on kuin Amazon-alusta viihdepohjaisille tuotteille.

• Mahdollisuus käyttää Nollycoin-tokeneita koulumaksujen maksamiseen NOLLY Academy -alustalla ja kumppaniyrityksissä

Kuten näette, sen normaalin odotuksen lisäksi, että tunnukset saatetaan listata krypto-vaihtoalustalla, sinun on katsottava icon hypetyksen lisäksi tunnuksen välitöntä ja tulevaa hyödyllisyyttä ja sen taustalla olevan projektin elinkelpoisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.