Tapaa miljardin dollarin kolikkomies – Mike Mezackin arvostelu

By | 14 toukokuun, 2022

Mike Mezack on ikoni tällä alalla. Koko verkkomarkkinointiyhteisö on ollut tuskainen siitä lähtien, kun uutinen suodatettiin Mike Mezackin liittymisestä alalle. Ja kyllä, arvasit oikein, hän liittyy siihen MLM:n haaraan, joka markkinoi hopeaa ja kultaa – Numis-verkostoon. Se on luultavasti parasta, mitä voi tapahtua tälle upealle uudelle, mutta kirkkaan näköiselle verkkomarkkinointiyritykselle.

Kuka nyt on Mike, ja miksi hänen liittymisensä Numis MLM:ään herättää tällaista hypeä? Jos et tiedä paljon Numis-verkostosta, voit saada anteeksi – loppujen lopuksi tämä MLM-yritys on tuskin vuoden vanha tätä kirjoittaessani. Mutta jos et tiedä mitään Mike Mezackista itsestään, sen täytyy olla outoa. Mike on maailman suurin numismaattinen persoona. Hän on yksinkertaisesti julkkis tässä erikoistoiminnassa.

Hän tekee tällä hetkellä yli 100 miljoonan dollarin arvosta keräilykolikoita vuosittain. Ja kun otetaan huomioon, että hän on kirjautunut keräilyrahojen markkinoille yli 20 vuotta, Mr. Mezack on kirjaimellisesti myynyt yli 1 miljardin dollarin arvosta kulta- ja hopeakolikoita.

Ihmiset, tämä on valtava millä tahansa standardilla; se on tarpeeksi vaikuttava myydäkseen 1 miljardin dollarin arvosta mitään yksityishenkilönä. Mutta sen tekeminen numismaattisten kolikkomarkkinoiden kaltaisella markkinaraolla on yksinkertaisesti henkeäsalpaavaa! Onko ihme, että häntä kutsutaan usein ”kolikkomieheksi”?

Mike Mezack aloitti ikään kuin näkymättömän käden ohjaamana. Hän suoritti historian kandidaatin ja maisterin tutkintonsa. Tämä päätös sai hänen isänsä kerran vitsillä kysymään Mikeltä, aikooko hän ”avaa historialiikkeen”. Tiesikö Mike itse silloin, että hän aikoo erikoistua ikonisiin esineisiin vai ei, on epävarmaa. Mutta kuten asiat ovat käyneet ilmi, hänestä on tullut merkittävin nykyaikaisten kulta- ja hopeakolikoiden jakaja.

On olemassa useita muita tapoja, joilla Mike Mezack on vaikuttanut numismaattisiin markkinoihin niin kuin kukaan muu. Hän esimerkiksi aloitti melkein yksin sen, mistä on nyt tullut halutuin keräilykolikoiden kategoria – Silver American Eagles. Hänen ansiostaan ​​myös nykyaikaiset kolikot luokitellaan. Muutama luokitteluyritys pilkkasi ajatusta tämän luokan kolikoiden luokittelusta, kun Mike mykisteli idean.

Mutta tällä hetkellä nykyaikaisten kolikoiden luokittelusta ja sertifioinnista on tullut normi. Itse asiassa itse käytännöstä on tullut suurta bisnestä numismaattisilla markkinoilla, ja se on tärkeä tulonlähde luokitteluyrityksille. Samaan aikaan tämä oli liiketoimintamahdollisuus, jonka maailma melkein menetti ilman Mike Mezackia!

Tätä taustaa vasten uskon, että Mike Mezackin kumppanuus Numis-verkoston kanssa hyödyttää paitsi molempia osapuolia, myös koko numismaattisia markkinoita – ja jopa verkkoteollisuutta kokonaisuudessaan. Numis-verkosto on ensimmäinen, joka vei keräilyrahojen teollisuuden MLM:ään (muuten, keräilyrahojen markkinat itsessään ovat kukoistava, 100 miljardin dollarin vuosittainen ja edelleen kasvava ala). Ja kuten edellä todettiin, tämä kaveri on yksinkertaisesti alan auktoriteetti.

Mitä sitten odotat tältä liitolta? Numis-verkoston mahdollisuus on varmasti houkutteleva, koska ne ovat kirjaimellisesti markkinointi rahaa. Ja Miken maine numismaattisella alalla tuo varmasti paljon uskottavuutta tähän verkkomahdollisuuteen. Myös koska yleisesti uskotaan, että numismaattiset markkinat ovat nyt poikkeuksellisen kasvun varassa, Miken tulo Numis-verkostoon on täysin ajoitettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.