Tuhoaako krypto-sähköinen kaupankäynti dinosaurustyylisen pankkialan?

By | 10 joulukuun, 2021

Pankkitoiminta sellaisena kuin me sen tunnemme, on ollut olemassa ensimmäisten valuuttojen lyönnistä lähtien – ehkä jopa ennen, muodossa tai toisessa. Verosta kasvoi valuutta, erityisesti kolikot. Muinaisten imperiumien alkuaikoina yhden sian vuotuinen verotus saattoi olla kohtuullinen, mutta imperiumien laajentuessa tämän tyyppisestä maksusta tuli vähemmän toivottavaa.

Covid-tilanteen jälkeen emme kuitenkaan näyttäneet siirtyvän vain ”ei-käteiseen” yhteiskuntaan (kuten kuka haluaa käsitellä mahdollisesti ”likaista rahaa” kaupassa), vaan luottokorttitapahtumien ”kontaktittomaan” tasoon. nyt nousi 45 puntaa, ja nyt pienetkin hyväksytyt tapahtumat, kuten päivälehti tai maitopullo, maksetaan kortilla.

Tiesitkö, että yli 5 000 kryptovaluuttaa on jo käytössä ja mitkä bitcoinit ovat listan kärjessä? Erityisesti bitcoinilla on ollut erittäin epävakaa kaupankäyntihistoria sen ensimmäisen luomisen jälkeen vuonna 2009. Tämä digitaalinen kryptovaluutta on melko lyhyen elinkaarensa aikana käynyt läpi monia toimia. Aluksi bitcoineilla vaihdettiin lähes turhaan. Ensimmäinen todellinen hinnannousu tapahtui heinäkuussa 2010, jolloin bitcoinin arvo nousi 0,0008 dollarista 10 000 dollariin ja useamman kuin yhden kolikon. Sen jälkeen valuutta on kokenut useita suuria nousuja ja romahduksia. Kuitenkin niin sanottujen ”vakaiden” kolikoiden käyttöönoton myötä – Yhdysvaltain dollarin tai jopa kullan tukemien kolikoiden – tämä kryptovaluutan volatiliteetti voidaan nyt saada hallintaan.

Mutta ennen kuin tutkimme tätä uutta kryptografisen sähköisen kaupankäynnin muotoa keinona hallita ja käyttää omaisuuttamme, mukaan lukien ”FIAT”-valuuttojamme, katsotaanpa ensin, kuinka pankit itse ovat muuttuneet noin 50 viime vuoden aikana.

Kuka muistaa vanhan hyvän shekkikirjan? Ennen pankkikorttien tuloa vuonna 1987 sekit olivat ensisijainen keino siirtää omaisuutta muille kaupallisissa tapahtumissa. Sitten pankkien pankkikorttien ja pankkiautomaattien avulla FIAT-varojen hankkiminen nopeutui paljon nopeammin ja kaupallisiin asioihin verkossa.

Pankeissa aina ollut ongelma on se, että useimmat meistä tarvitsevat vähintään 2 henkilökohtaista pankkitiliä (sekkitili ja säästötili) ja yhden jokaiselle omistamallemme yritykselle. Myös rahansiirto ”nopeasti” pankkitililtäsi sanoaksesi, että olet lähtenyt ulkomaille, oli jotain SWIFTiä!

Toinen ongelma oli hinta. Jouduimme maksamaan säännöllisen maksun lisäksi jokaisen pankkitilin ylläpidosta valtavan maksun jokaisesta tapahtumasta, ja tietysti erittäin harvoissa tapauksissa emme saaneet arvokasta korkoa käyttötilin rahoille. Tili.

Kaiken lisäksi Yli yön Kun käydään kauppaa joka ilta asiantuntijoiden rahoituskauppiaiden (tai viime aikoina tekoälyn (AI) kaupankäyntijärjestelmien) avulla, käydään kauppaa kaikella omaisuudellamme ja mittakaavaetuilla, pankit tuli pääasiallinen omaisuutemme ostaja – mutta ei meistä! Katso potentiaalista liiketoimintaa, joka voidaan tehdä OVERNIGHT-kaupankäynnillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pankit eivät vain veloita suurta maksua varojemme säilyttämisestä ja siirtämisestä älykkäillä kaupankäyntimenetelmillä, vaan ne myös saavat merkittävää voittoa kaupankäynnistä rahallamme Overnight-ketjussa, josta emme näe mitään hyötyä.

Toinen asia on, luotatko kaikki omaisuutesi pankkiisi?

Entä se, että Bank of Scotland, joka oli Skotlannin kansallispankki ja nyt Lloyds Banking Groupin omistama, mainittiin äskettäin syyskuun lehdistötiedotteessa, jossa sanottiin ”Lloyds Bankin omaisuuspetos on tämän päivän vakavin talousskandaali.”

Mikset googlettaisi tätä sivustoa ja tee sitten oma valintasi?

Katsotaanpa nyt, kuinka kryptografisen sähköisen kaupankäyntijärjestelmän pitäisi toimia ja kuinka pankkien rahoillamme saamat edut voivat olla merkittävä tulonlähde omaisuudenhaltijoille – USA:lle!

10. päiväth Lokakuussa 2020 uusi suuri salaukseen perustuva verkkokauppakampanja – FREEBAY.

Lyhyesti sanottuna, sveitsiläinen FreeBay on yritys, joka käyttää omaa Blockchain-tekniikkaa ja omaa SAFE Crypto Coin -kolikoita ( Perustuu V999-tekniikkaan ), ja sen jäsenet voivat siirtää FIAT-omaisuutensa Gold Bullionille, mikä eliminoi tarpeen ottaa yhteyttä pankkiin.

V999: digitaalinen kulta lohkoketjulla; fyysisellä kullalla varustettu digitaalinen rahake V999 Gold (V999) on digitaalinen omaisuus. Jokaisen rahakkeen takana on yksi kymmenesosa tallennetusta kultagramman valanteesta. Jos omistat V999:n, omistat fyysisen peruskullan, joka on säilytettynä. Lisäksi FreeBayn jäsenet voivat ostaa paketteja, jotka sisältävät tehokkaita automatisoituja kaupankäyntirobotteja, jotka perustuvat älykkyyteen.

Joten nyt voit saavuttaa täydellisen riippumattomuuden tavallisesta PANKISTA, mutta voit myös käydä kauppaa, kuten pankit, Gold-digitaalisilla varoillasi V999 Crypto -tokeneiden muodossa OVERNIGHT-järjestelmissä, vasta nyt sinä, omaisuuden omistaja, saat palkintoja, et pankit.

Mutta V999-tokenien kaupankäynnissä on toinen suuri etu. Kuten olit Yleistä Tokenin omistajalta peritään pankkien tapaan transaktiomaksu joka kerta, kun V999-tokenilla käydään kauppaa (eli myydään), esimerkiksi bitcoinin tai muun kryptovaluutan ostamiseen. Joka kerta kun tapahtuma tapahtuu, V999-tunnuksen koko omistaja saa pienen prosenttiosuuden tästä maksusta.

Huomaa, että kun kauppa tapahtuu ja V999-tunnus myydään, vastineeksi esimerkiksi Bitcoinista tai mistä tahansa muusta kryptovaluutasta, pieni % tapahtumamaksusta maksetaan. Yhteinen omistaja tämä merkki (eli SINÄ). Koska Freebayn tavoitteena on tehdä V999-rahakkeesta yksi halutuimmista turvallisista kryptokolikoista, vaikka tokenisi on myyty toiselle kauppiaalle, koska olet edelleen Tokenin omistaja yhteensä V999, joka kerta kun joku toinen kauppias vaihtaa tällä tunnuksella, se olet sinä – tämän merkin yleinen omistaja, joka saa kauppaprovision.

Se ei voinut vain luoda hienoa Passiivinen tulo sinulle, elämäksi, mutta antaudu jälkeläisillesi – eikä missään mukana tavallinen pankki.

Joten mitä enemmän V999-rahakkeita ostat ja laitat liikkeelle, sitä enemmän ja parempia jäännöstulojasi – ei vain elämääsi, vaan todennäköisesti myös huollettavillesi – voi tulla todellisuutta.

Onko tarpeeksi mielenkiintoista oppia lisää? Napsauta sitten tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.