Valuuttakauppa – Pips and the Lots

By | 2 kesäkuun, 2022

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan valuuttamarkkinoille ja olet tehnyt tutkimusta itse, olen varma, että olet törmännyt termeihin, kuten ”pip” ja ”erä”. Olen myös varma, että suurin osa lukemistasi artikkeleista voi tuskin selittää sinulle tarkalleen, mitä ne ovat.

Älä murehdi enää. Tässä on opas näihin kahteen aina hämmentävään sanaan.

Kun ihmiset kohtaavat sanan pip, he ajattelevat ananaksen pieniä silmiä tai kenties kehon toimintaa. Forex-kaupassa pip on neljäs tai viimeinen desimaali, jossa valuuttakurssi esitetään. Pip on lyhenne sanoista prosenttipiste.

Jos CHF / USD vaihtokurssi muuttuu 0,9777:stä 0,9778:aan, vaihtokurssi on siirtynyt yhden pipin. Voittojen ja tappioiden mittaus riippuu pipistä.

Saadaksesi uskomattomia voittomääriä, sinun on investoitava irtotavarana. Erät ovat kokoja tai määriä, joissa valuutat ovat saatavilla. Pääsääntöisesti erän määrä on 100 000 dollaria, mutta on olemassa minierejä, jotka ovat saatavilla 10 000 dollarilla.

Eri välittäjillä on erilaisia ​​tapoja laskea voitot ja tappiot pisteinä ja eränä. Varmista, että sinä keskustele laskentamenetelmistä ensin välittäjän kanssa ennen kuin teet lopulta valtavan investoinnin. Älä mene valuuttakauppaan ilman, että sinulla on vähintään perustiedot näistä kahdesta termistä.

Tietysti valuuttakauppa ylittää vain nämä kaksi termiä, mutta jos sinun on ensin opittava nämä 2 termiä hyvin ennen kuin voit yrittää siirtyä seuraavalle tasolle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.