Valuuttalaskurin ja valuuttaluokituksen edut

By | 10 joulukuun, 2021

Kolikoiden manuaalinen laskeminen päivittäin voi olla ikävä ja ikävä tehtävä. Se on myös arvokasta aikasi hukkaa. Jos omistat yrityksen, joka hyväksyy kolikoita maksuvälineenä, esim. pesula- tai pesulayritys, päivittäisen myynnin kolikoiden manuaalinen laskenta vie todennäköisesti paljon aikaasi.

Kun sinulla alkaa olla enemmän asiakkaita, hukkut varmasti paljon kolikoita yhdessä päivässä. Sinun on erittäin vaikea jatkaa kolikoiden laskemista manuaalisesti. Säästät aikaasi ja vaivaasi kolikoiden laskemisessa päivittäisestä myynnistäsi ostamalla kolikkolaskurin. Kolikkolaskuri auttaa sinua laskemaan kolikoitasi ja säästää paljon aikaa ja vaivaa kolikoiden laskemiseen joka päivä.

Kuinka valita oikea kolikkolaskuri

Koska markkinoilla myydään nykyään erilaisia ​​kolikkolaskuja, sinun on varmistettava, että ostat yrityksellesi oikean kolikkolaskurin. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on arvioida tarpeitasi ennen kuin hankit sellaisen. Jos esimerkiksi työskentelet paikassa, jossa sinulla ei ole helppoa saada sähköä, olisi parempi, jos ostat jonkin näistä kannettavista käsikäyttöisten kolikoiden laskuista.

Käsikäyttöisen kannettavan kolikkolaskurin etuna on, että voit käyttää sitä melkein missä tahansa. Kannettavan manuaalisen laskurin käytön haittana on kuitenkin se, että tarvitset paljon enemmän tehoa toimiaksesi. Käsikäyttöisen laskurin käyttö on vaikeampaa kuin automaattinen kolikkolaskija tai sähköllä toimiva.

Kolikkolaskuri ja luokitin

Jos sinulla on paljon laskettavia kolikoita, koska yrityksesi hyväksyy useamman kuin yhden kolikon, voi olla hyvä idea hankkia kolikon laskuri ja luokitin. Tämä johtuu siitä, että kone, joka on luotu pelkästään kolikoiden laskemiseen, ei lue kolikoita puolestasi. Jos yrität saada nikkeliä, penniä ja neljäsosaa kaikki yhdessä autossa, sitä ei lasketa sinulle, kuinka paljon kolikkoa, nikkeliä ja neljäsosaa siinä on. Joten työsi helpottamiseksi sinun on ostettava laskuri ja kolikonerotin pelkän kolikonerottimen sijaan.

Tämäntyyppinen kone maksaa sinulle varmasti enemmän kuin pelkkä kolikkolaskurin ostaminen. Mutta hyvä uutinen on, että sinun ei enää tarvitse jakaa eri kolikoita manuaalisesti ennen kuin syötät ne laskentakoneeseen.

Kolikoiden luokittelija käyttää yleensä kolikon painoa, kokoa ja muotoa kolikoiden luokittelussa. Kolikonjakajat ovat yleensä erittäin tarkkoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia rahojesi menettämisestä.

Saatavilla erityyppisiä valuuttaluokituksia

Kolikon luokittelulaitteen etuna on, että asetat kolikot kolikoiden erottimeen ja se tekee loput työstä puolestasi. Kolikonjakaja vie vain muutaman minuutin tehtävän suorittamiseen, mikä voi maksaa sinulle lähes tunnin. Koska kolikoiden luokitin laskee nyt kolikot puolestasi, voit tehdä muita tehtäviä ylimääräisellä ajallasi.

Digitaalinen kolikoiden erotin

Digitaalinen valuuttaluokituslaite on yksi hyödyllisimmistä markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevista valuuttaluokittelijoista. Digitaalisia kolikonjakajia on useita eri malleja. Jotkut ovat pieniä ja akkukäyttöisiä, ja ne voivat ladata vain 20 kolikkoa kerrallaan. On myös suuria raskaita kolikonjakajia, joiden avulla voit listata suurempia määriä kolikoita. Jos sinun on laskettava paljon kolikoita joka viikko, sinun on hankittava digitaalinen raskas kolikoiden luokitin.

Digitaalisessa luokittimessa on se hyvä puoli, että vain napin painalluksella näet nopeasti, kuinka monta kolikkoa, nikkeliä, penniä ja neljännestä lasketaan. Useimmat digitaaliset luokittelijat voivat hyväksyä uudempia valuuttoja. Näin säästyt kolikoiden manuaalisesta lajittelusta ja vanhojen kolikoiden erottamisesta uusista.

Varmista, että saat hyvän digitaalisen kolikkoerottimen kokeilemalla sitä kaupassa ennen ostamista. Pyydä myyjää selittämään ostamasi valuuttaluokitustoiminnot, jotta voit päättää, sopiiko valuuttaluokitus sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.