Vuodesta 2017 on tullut Bitcoinin louhinnan vuosi. Onko kannattavaa tehdä se vuonna 2018, kannattaako kaivaa?

By | 22 joulukuun, 2021

Vuosi 2017 on ollut BITCOIN-louhinnan vuosi. Onko kannattavaa tehdä se vuonna 2018, kannattaako kaivaa?

Crypto Mining LTD on todistettu palvelu, joka tarjoaa joustavia tariffisuunnitelmia.

Pilvilouhinta antaa sinun ”mennä” kryptovaluuttojen tuotantoon suhteellisen alhaisin kustannuksin ja tuottaa voittoa (tosin vähemmän kuin louhittaessa omilla tehokkailla laitteillaan).

Täten vuonna 2018 on suositeltavaa tarkastella lähemmin pilviratkaisuja sekä seurata uusien syntymistä ja vanhojen, mutta aliarvostettujen altcoinien kehitystä, kohdentamalla laskentatehoa ja investointeja niin, että saadaan irti mikä on kannattavinta lähitulevaisuudessa. tai sillä on kasvupotentiaalia. Mitä tapahtuu pitkällä aikavälillä, on vaikea ennustaa, koska kryptovaluuttamarkkinat ovat edelleen huonosti ennustettavissa.

Bitcoin – onko louhinta kannattavaa nyt? Kuten aiemmin mainittiin, vuoden 2017 loppuun mennessä bitcoinin louhinnan monimutkaisuus oli hypännyt dramaattisesti. Samoin kaivostoiminnan kannattavuus on muuttunut: jos esimerkiksi 20.2.2017 ehdollisen ASIC-kaivostyöntekijän palkka 14 techin korolla (teoreettinen maksimi S9:lle) oli noin 7,99 USD päivässä, niin nyt päivävoitto olla noin 12 USD.

On tärkeää huomata, että tällainen kasvu on tullut mahdolliseksi vain nousevien korkojen ansiosta. Jos BTC maksaisi noin 1000 USD, tulot olisivat paljon pienemmät.

Voidaan olettaa, että monimutkaisuus kasvaa edelleen ja bitcoinin tuotanto on suurten, riittävän kapasiteetin omaavien tilojen etuoikeus. Pelkästään sen louhinta ei enää ole kannattavaa, kilpailukykyisen tilan luominen vaatii suuria kustannuksia.

Crypto Mining LTD

Yksi suosituimmista palveluista Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kansalaisten keskuudessa. Yrityksen palvelimet sijaitsevat Irlannissa, mikä varmistaa vakaan toiminnan ja alhaisen laitevian riskin. Edut sisältävät viisitoista kieltä sivustolla, jotta asiakkaat ympäri maailmaa voivat helposti käyttää, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä – aloittelevan käyttäjän ei ole vaikea ymmärtää sivustolla työskentelyn monimutkaisuutta. Konsulteille on myös online-tuki 24/7.

Asiakkaalla on 7 kiinteää tariffisuunnitelmaa. Käyttäjiä kannustetaan vuokraamaan palvelimia eri tehotyypeillä aina 3125 000 Gg/s asti asiakasta kohti. Näiden suunnitelmien hinta vaihtelee 10 dollarista 500 000 dollariin. Ymmärtääksesi, kuinka kannattavaa on vuokrata kapasiteetti tässä yrityksessä, voit käyttää sivuston pääsivulla olevaa laskinta.

Nykyään yrityksen laitteet:

Laitteet perustuvat aurinkosiruihin 16 nm:ssä, Neptunukseen 20 nm, koneet – Spondoolies-Tech SP50, Bitmain Antminer S9, AntMiner S7, AntMiner S5, Antminer S3, AntMiner R4, C3SS5 (Smart Heat), Avalon 6-5Tech3SP forTech SHA256-algoritmi.

MINER TITAN SCRYPT-algoritmille.

iBeLink DM384M algoritmille X11.

Uudet tuotteet:

Uusia ovat laskentalaitteet, jotka perustuvat uusimpien mallien 28 nm:n siruihin ja 16 nm:n BitFury-siruihin, jotka ovat energiansäästön johtajia.

Voit siirtyä yrityksen verkkosivuille osoitteessa: https://crypto-mining.ltd

24/7 asiakastuki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.